Ja mam jeszcze pytanie natury techniczno-organizacyjnej... Pierwotnie miałem plan pojechać w sobote rano do Dzierżoniowa, aby móc z Wami jechac w kolumnie. Prawdopodobnie nie uda mi się to, więc chciał bym czekac na Was gdzies po drodze... dlatego tez mam pytanie: Jaką trasa planujecie jechać z Dzierżonowa do Wrocławia i gdzie mógłbym na Was czekać, aby się podłączyc do kolumny?? Przyznam, że najlepiej by dla mnie było, aby to było w okolicach Bielan, bo do Wrocławia będe jechał A4, więc tam było by mi po drodze... Chyba, że znacie jakiś charakterystyczny punkt w innym miejscu, obok którego będziecie jechać, a gdzie mógłbym poczekać...
Jaką trasa planujecie jechać z Dzierżonowa do Wrocławia
Trasa z Dzierżoniowa do Wrocławia: z Dzierżoniowa do Łagiewnik - droga nr 384, z Łagiewnik do Wrocławia - droga nr 8
Będziemy jechali przez Bielany Wrocławskie. W Bielanach Wrocławskich będziemy skręcali w lewo na 2 światłach od strony Kłodzka. Myślę że możesz na nas poczekać w Bielanach Wrocławskich, bo tylko tam będziesz się mógł zatrzymać. Jeżeli będziesz potrzebował więcej szczegółów, dzwoń, chętnie pomogę
Wielkie dzięki Panie Prezesie Już mniej więcej naszkicowałem sobie Waszą trasę, a w razie "W" mam do Ciebie telefon, więc będziemy w kontakcie
Wczoraj małżonka kręciła nosem, że niby tak wcześnie trzeba wstać, że może sie troche spóźnimy, że nie musimy przeciez być od początku.... VETO Twardy byłem a nie "mientki" więc będziemy na Was czekac po drodze
niby tak wcześnie trzeba wstać, że może sie troche spóźnimy, że nie musimy przeciez być od początku.... VETO
Nie będziemy raczej jechali w jednej kolumnie, bo policja odmówiła nam zabezpieczenia kolumny z uzasadnieniem, że trzeba załatwić inne formalności, na które nie dali nam czasu. A jak walkie była w Komendzie Wojewódzkiej z podaniem, które tak ładnie napisałem, to mówili jej, że się tym zajmą
emes, ... właśnie walkie cos wspominała, że kolumną raczej nie będziemy jechać, dlatego też ja zrezygnowałem z gnania do Dzierżoniowa. Ale jak sądzę choć porozrywani, to będziecie jechac w kilka aut... A choćbyć miał jechać tylko Ty, to chętnie sie podepnę, bo przyznam, że Wrocławia nie znam, a nie chciał bym błądzić z szukaniem ul. Rakietowej.
Poza tym te Bielany są tak pokręcone, że chętnie ustawię się z czekaniem na Bielanach, ale po stronie "kłodzkiej" patrząc od autostrady.. np. tu (patrz obrazek) Co Ty na to Chyba Was nie przeoczę
chętnie ustawię się z czekaniem na Bielanach, ale po stronie "kłodzkiej" patrząc od autostrady.. np. tu (patrz obrazek) Co Ty na to Chyba Was nie przeoczę
Możesz się ustawić w tym miejscu, chociaż tam nie będziesz się miał gdzie zatrzymać, możesz podjechać trochę w stronę Kłodzka i zatrzymać się na Wrocławskiej po prawej stronie, zgodnie z ustawieniem tej mapy, którą podałeś Na skrzyżowaniu, obok czerwonej kropki będziemy skręcali w lewo, z Wrocławskiej w Tyniecką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum