Wysłany: Sob Maj 31, 2008 17:29 XIII _ Zlot relacje on-line
Jestesmy juz w osrodku.
Dzisiaj od rana proby sportowe na torze... maniaq'a bandit wykrecil najelpszy czas dnia (poza konkurencja). Gdyby nie moj blad (przestrzelenie mety) moze mialbym 42 sek.
A tak... 41,3 i 5 sek. kary
Zwyciezyl w pierwszej i jedynej liczacej sie probie BRT
No nic...
Internet w hotelu naprawiony wiec moze jeszcze ktos nas odwiedzi
Ja lece sie myc i na grilla
Ci co nie sa i nie byli niech zaluja
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A ja melduję się z domowego zacisza... Przede wszystkim serdeczne dzięki za kolejny udany Zlot... oj było na co popatrzeć choć nie raz serce ściskało jak Roverki wyciskały siódme poty (my z resztą też ze wzlędu na gorączkę )
A teraz życzę smacznego grilla... i nie spić mi się tam, bo jutro do domów wracacie
Niestety ta 13 wpisuje sie w karty historii jako pechowy spot
Niedosc ze kilka aut zostalo uszkodzonych, to jeszcze nasz klubowy kolega Irek zlamal noge w kostce podczas niefortunnego skoku przez kaluze (pogoda sie popsula i strasznie polalo)
A tak poza tym... goscilo karaoke, byl grill i browar... ale tego ostatniego to cituke za malo... 30stke na tyle osob... razy 3
Pozdrawiam
Zyczac tym samym Irkowi szybkiego powrotu do zdrowia.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
ja też już pozdrawiam wszystkich z domowego zacisza
zlocik naprawdę zajefajny (przynajmniej część torowa na której tylko byłem)
też sie cieszę, że mój golforover został pozytywnie przyjęty (dzięki Viniu za udaną "maskownicę" na znaczek z grilla)
maniaq cholera jedna wyprzedził mój czas zaledwie o 0,15, ale i tak kongratulejszyn
czyli jednak deszczyk popadał (coś się tak zapowiadało jak wyjeżdżaliśmy) - na szczęście w drodze powrotnej mieliśmy suchusieńko i pusto na drodze (nie licząc kilku spowalniaczy, ale cóż - siła wyższa )
do zobaczyska (z co poniektórymi przynajmniej) na spocie dzisiaj (jeśli będą wstanie na niego przyjechać )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
dzięki Viniu za udaną "maskownicę" na znaczek z grilla
Nie ma sprawy... w końcu musieliśmy nasze VAG'i w jakiś sposób wpasowac w otoczenie..
i to całkiem udanie gdyż robiły - można by powiedzieć - furorę wśród Roverkowiczów niespotykaną wcześniej budą
i teraz ktokolwiek zobaczy na allegro czy gdzie indziej Roverka z oznaczeniem TDi to nie będzie pytał na forum co to za silnik tylko od razu przypomni sobie - "przecież był taki "Roverek" na zlocie we wrocku, więc sprzedający nie pomylił się w oznaczeniach"
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 10:56
Ja też melduję się z domowych pieleszy. Żałuję mocno, że nie mogłem zostać na grillu i dni dzisiejszym. Pozdrowienia i podziękowania dla Wszystkich - życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla Irka, bo ta nóżka nie wyglądała ciekawie
I do zobaczenia na następnym zlocie. Mam nadzieję że następnym razem w końcu przegonię mojego R po Torze
Jeszcze raz Wszystkim dzięki i do zobaczenia.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja również już z domku... Serdeczne pozdrowienia dla mariusz418 i jego kobitki oraz Tempest'a za miejsce w Golforoverze... Niestety na grillu mnie nie było(bardzo żałuje) a więc przyłączam się do życzeń szybkiego powrotu Irkowi oraz szybkiej naprawy autek które ucierpiały na owym zlocie...
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 12:58
Póki co, mój rozrusznik który nie chciał załapać pod TESCO w Dzierżoniowie - od chwili kiedy pod maskę swe ręce włożył Mariusz418 - działa bez zarzutu Co znaczą RĘCE, KTÓRE LECZĄ
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
String, a ja CI musialem pokazac wsowke bo nawet nie skumoczyles co, jak, gdzie i dlaczego zaczal rozrusznik chodzic... Zreszta obydwaj z Mańkiem wpadlismy na to ze nie odbija automat bo było słychać kończenie pracy jak w wirówce...
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 17:53
Hello!
Parę fotek w załączeniu - reszte wrzucę później do galerii.
Dzięki za sympatyczny Zlocik!
Fotek z toru mam ponad setkę, jak ktoś jest jakimiś zainteresowany, to proszę o podanie na PW nr ze Zlotu lub nr rej., to podeślę
To Wrocław się melduje, my cali i zdrowi na szczęście ze sprawnym autem.
Trochę mnie wykończył ten zlot zarówno psychicznie ja i fizycznie, ale i tak jestem szczęśliwa. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą szczęśliwie już, popsutym życzę jak najszybszej naprawy, llygas, obiecuje odwiedzać Twoją 600 i przede wszystkim Irkowi życzę dużo zdrówka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum