Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:22 [R416] Wprowadzanie kodu po odłączeniu akumulatora
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam,dzis musialem odlaczyc akumulator, mój ROVERek po takim zabiegu potrzebuje wprowadzenia kodu. Musze włożyc kluczyk w drzwi kierowcy i przekrecac w prawo i lewo np. 4 razy w prawo i 7 w lewo i puzniej3 w prawo i 7 w lewo. Kod nie dziala wiem ze jest prawidlowy moze ktos mi pomoze????????? Piter 34 moze?????? Z góry dziekuje!!!!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 17, 2011 18:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 20:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jeszcze jest jedna mała kwestia...
jak odłaczyłeś akumulator na 5 minut, to synchronizacja na nic...
będzie wył przy każdej próbie otworzenia... (przerabiałem to ) odłącz na pół godzinki, dopiero wtedy kondensatory w centralce się rozładują i będziesz mógł zsynchronizować pilota...
ale kluczykiem nawet bez synchronizacji otworzysz, tylko z odpaleniem może być problem....
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Próbowałeś kilka razy z tym kodem? Masz pewność że jest prawidłowy? W sumie warto spróbować kilka razy bo zawsze może się coś omsknąć. Tylko pomiędzy poszczególnymi próbami trzeba otworzyć drzwi z kluczyka, bo wtedy się wszystko kasuje czy coś takiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum