Oj tam nie gadaj głupot ... mnie klasyki oprócz Corrado nie kręcą chociaż i Corrado to jeszcze nie klasyk.
A w żadnej grze jeszcze Ferrari F430 nie jeździłem
Ale zawsze mi sie Ono podobało i według mnie to jest autko dla mnie
[ Dodano: Wto Cze 17, 2008 21:06 ]
Chociaż by dla dźwięku
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 22:11
Rowan napisał/a:
Adrian355 napisał/a:
Ferrari F430 i wszystko jasne
Masz marzenia jak z gier PC
Z takich marzeń zawsze będzie najbardzie przaśny, ostatni egzemlarze Countach z wielkim spoilerem z tyłu, szerokimi błotnikami i progami.
http://www.youtube.com/watch?v=2bxjtMl57p0
1. F40
2. F550
3. Alfa 8C
4. Gelenda czyli czołg tautoński ale klasyczna a nie z tych ostatnich wypustów z 50 komputerami na pokładzie
5. Pagoda
6. Plymouth 'Cuda
7. Dodge Challenger
8. Jakaś totalnie zmotana terenówka do upalania.
9. I jeszcze jakiś wypaśony camper na wakacyjny wyjazd
A na koniec jakaś duża hala żeby to wszystko trzymać.
Już kiedyś podobny wątek otworzyłem , dlatego przekopiuję moje typy:
Oto moja lista marzeń. Mam dla tych aut nawet przeznaczenie. Kolejność zupełnie bez znaczenia wszystkie te samochody chciałbym mieć tak samo.
1. Aston Martin DB9 - np. na jednodniową wycieczkę Józefów - Wilno - Józefów;
2. Range Rover Sport Supercharged oraz Land Rover Discovery 3 4,4l HSE (obydwa te samochody tak samo mi się podobają, że nie umiem się zdecydować na któregoś z nich) - np. na narty, na żagle, na wielodniową podróż po Europie;
3. Jaguar XJR V8 Supercharged - np. do kina, do teatru, na święta do rodziców;
4. Lotus Exige S - na dojazdy do pracy;
5. Jaguar XK Convertible - analogicznie jak DB9 tylko na ładną słoneczną pogodę;
oraz dwa marzenia Roverkowe
1. MG ZT260
2. Mój pierwszy Roverek 416 Si - chciałbym go odzyskać i odbudować od podstaw, tak aby był jeszcze lepszy i ładniejszy niż wyjechał z fabryki.
Ps. Uwielbiam jeździć w Warszawie ul. Waszyngtona, przy numerze 50 znajduje się najpiękniejszy otwarty parking w Warszawie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 08:59
Po ZG jezdzi jedna 635 starszawa, ale w niezlym stanie.
Mnie sie widzi 1969 Dodge Charger 440 R/T Mopar z pakietem porzadnego zawieszenia i hampli, obok niego 1963 Buick Riviera (rowniez suspension mod, coz starymi amerykancami sie nie da jezdzic w naszych warunkach ), miejsce na 645i z '80tek tez sie znajdzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum