to ja napisze, że jakoś dziwnie te zdjęcia trzeba ogladać, np.
wchodzę do Zloty >> 2008 05 31 Dzierżoniów >> Piątkowa integracja
w miniaturkach wybieram sobie 1 zdjęcie Barcik pozuje
pomimo, że to zdjęcie było pierwsze, żeby zobaczyć resztę trzeba klikać << Poprzedni obrazek
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 11, 2008 10:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wszystko się zgadza ale dotychczas tak nie było
wchodząc np. do >> Sobota >> Impreza tam przeglądanie odbywa się normalnie, tzn. Następny obrazek >> i zawsze tak było...
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
MaRKu, no nie widzę ani jednego z moich zdjęć, nawet Twoich kontr nie ma . A za to jedno moje zdjęcie to Ci powinienem pyszczek ten tego.. usuń to natychmiast . Ja usunąłem wszystkie "nie twarzowe" fotki .
Co do samej galerii to jest jeszcze co najmniej jeden bug - gdy ogląda się zdjęcia w systemie "następne/poprzednie" bardzo często kilka zdjęć jest omijanych w pokazie.
Wrzucanie fotek odbywa sie tym samym kodem co normalnie.
Dorobiony jest tylko rozpakowywacz zipa i automatyczna akceptacja.
Te problemy sa problemem sortowania zdjec. Ja nie wiem z czego to wynika.
Mysle, ze nowa galeria juz bedzie pozbawiona wad
To czym pisze Thef zdarza sie tez w galeriach nie wrzucanych "ZIP"em.
Tez na to kiedys zwrocilem uwage. Malo tego, zdarza sie tez, ze na roznych
przegladarkach jest inna kolejnosc
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum