Chciałam zakomunikować, iż po wielu trudach i nieprzespanych nocach w końcu tego dokonałam.
obroniłam dziś pracę magisterską stając się tym samym magistrem nauk politycznych.
żegnajcie uczelnie ))))))))))))))))))))
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hehe,
Ja niby od roku jestem mgr inż., ale do tej pory (z różnych względów) nie wypełniłem tzw. karty odejścia (trzeba zebrać podpisy z kilku dziwnych miejsc) i nie odebrałem dyplomu. Zatem "żegnajcie uczelnie" powiedzieć nie mogę
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Ja niby od roku jestem mgr inż., ale do tej pory (z różnych względów) nie wypełniłem tzw. karty odejścia (trzeba zebrać podpisy z kilku dziwnych miejsc) i nie odebrałem dyplomu. Zatem "żegnajcie uczelnie" powiedzieć nie mogę
No dobra, jeszcze po dyplom pójdę
Ale obiegówkę mam już wypełnioną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum