Widzę, że z małym zapałem ludzie się wpisują. Ja bardzo chętnie spotkałbym się z innymi użytkownikami R. Zwłaszcza, że bardzo krótko mam swoje 825 i mam wiele pytań związanych z tym. Mam nadzieję, że wpiszę się więcej osób niż dwie.
WItam!
Ja tez lodziak rodowity tylko ze obecnie na wygnaniu.Moze wpadniecie do Poznania w piatek 20.06 Bedzie prawdopodobnie troche ludzi.Ja niestety w Lodzi raczej zadko jestem ostatnio. Pozdrawiam. Artur
no ja moze bede do wronek w piatek jechał to przez poznac bede przezjezdzał i moze wpadne zobacze jeszcze w tyg napisze :)ale za bardzo niie znam poznania poprosił bym adres to wpisze w nawi:)
no ja moze bede do wronek w piatek jechał to przez poznac bede przezjezdzał i moze wpadne zobacze jeszcze w tyg napisze :)ale za bardzo niie znam poznania poprosił bym adres to wpisze w nawi:)
Szkoda ze tu pisales bo jak bys wszedl na temat o poznanskim spocie to bys sie wszystkiego dowiedzial a tak nikt z nas nie zauwazyl odp.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
a no życie moze nastepnym razem sie uda:)aktualnie jestem na etapie sprzedaży mojego roverka ale nastepne bedzie mg zr wiec napewno jeszcze sie spotkamy:)bede jeszcze w te wakacje w poznaniu wiec jak bedziecie cos robic to sie pisze :)pozdrawiam
Czyzbys zaliczyl nowe szyny tramwaju regionalnego na Kosciuszki?? No brawo pewnie jako jeden z pierwszych A tak na powaznie to zycze szybkiego powrotu do zdrowia Twojemu R
Obaj z TIRem zmienialiśmy swoje skrajne pasy (ja prawy) na środkowy. Ja ciut wcześniej. Co prawda TIR tylko mnie musnął w zderzak (widać po braku listwy) ale lądowanie było twarde.
Naprawa trwa długo. Sprowadzają jednak z Anglii cały zderzak, jakiś wywietrznik z lewego tyłu i przednie prawe zawieszenie. Myślicie, że sprowadzą mi oryginalną felgę i oponkę taką jak miałem??
Jesli felgi nie da rady dobrac takiej samej to powinni dac 4 szt. Co do opon to zalezy od ubezpieczalni bo to jak z amortyzatorami,jedna da 2 jak 1 uszkodzony a inna tylko tego uszkodzonego.Co prawda do opon jest przepis wiec bedziesz mogl walczyc w razie czego o 2 szt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum