Pomógł: 27 razy Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 372 Skąd: z gór
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 09:39
tak gwoli scisłości są identyczne...(mówimy o takim samym silniku,o podobnym poziomie wyposażenia-różnica kilku kg)
w samochodach z "elektronicznym" pedałem gazu wciśniecie pedału gazu do oporu powoduje stopniwe otwieranie przepustnicy...sprawdzone:mrgreen:
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 09:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 11:08
wiadomo ze stopniowe, w megance mialem tak ze stojac moglem wcisnac gaz do oporu na jakies pol sec puscic i obroty dopiero wchodzily i to do jakis 2tys max. Jednak nie moge uwierzyc w to co piszesz ze mozesz wcisnac gaz do oporu a komputer nie otworzy Ci przepustnicy do maxa. Byloby to bez sensu poniewaz tak jak pisalem, jednego dnia mialbys samochod ktory zbieralby sie do 100kmh w 9 sec a innego w 9.5.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 567 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lip 27, 2008 15:46
Juz nie badz taki upierdliwie dokuczliwy Meganke podaje jedynie jakos przyklad Kiedy jak starszyzna plemienna wyjechala chcialem zrobic myk z wyjeciem kanapy, kola oraz tego czego pozniej bym nie wkladal 4dni i by sie nie polamalo. Ale temat odpuscilem
Jeśli chodzi o starcia BMW z dwulitrowymi motorami a 1.6 Rover'a to BMW zwykle przegrywa. Kilka razy podczas jazdy z tatą "fikali" do nas Panowie w dresach do mojego kańciaka (pod maską silnik z Concerto) i źle na tym wychodzili, pomimo to, że mam automat
ja na razie z krechy wygralem z audi a4 1.9tdi, lanosem po wieś tuningu, fordem scorpio 2.0dohc. z rolki dostalem po dupie z pugiem sw307 HDI i chryslerem c300 na a4 jeszcze nie widzialem ze przy 190km/h mozna sie zebrac i mnie tak odstawic
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum