Mam takie pytanie do was co sadzicie o mim Roverku? Oplaca sie w niego inwestowac? Jak tak to co mozna z nim zrobic/ulepszyc? A czego sie nie ruszac? Z gory dziekuje!
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 18:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tu nie chodzi o to, czy się opłaca - bo tuning się prawie nigdy nie opłaca ( w sensie nie odzyskasz przy sprzedaży włożonej w autko kasy i pracy), tylko czy tego chcesz dla własnej radości i satysfakcji... a autko bardzo fajne - właściwie to już jest stuningowane przez fabrykę - ja bym głównie skupił się na utrzymaniu go w dobrej kondycji, dodatkowo jakieś dobre hamulce (klocki, tarcze, płyn), dobry olej 10w-40 - jedyny prawidłowy do VVC, dobre kółka...
Jak nie masz co robić z kasą to możesz się pobawić Tylko nie rób wiejskich tuningów, Roverek sam w sobie jest już ładny, nie potrzebuje wielu zmian... Dobre alu już robią swoje, ciemne szybki, przeróbka grilla itp i starczy Ewentualnie w środku jakieś drobiazgi, białe zegarki, inne podświetlenie. Albo jakiś stożek pod maskę. Wszystko zależy od funduszy Pozdro
No to wiadomo na takie zeczy malo potem kto patrzy przy sprzedazy/kupnie auta...
A co do tuningu to juz mam stozek pod maseczka olej tez jest najlepszy troszku zmodyfikowany tylni zdezak angle eysy sprzodu ale jak tu kolega powiedzial nie nawidze wiejskich tuningow!!! Osobiscie jestem za malym liftingiem. A co do silnika to boje sie ze on moze byc kosztowny w naprawianiu kolejnych podzespolow np teraz jestem w ciezkiej sytuacji bo prawdopodobnie mam do wymiany czujnik polozenia walu korbowego... I mam problem ze znalezieniem tej czesci i na dodatek podobno jest dosc droga
Potwierdzam, dzięki niemu okazało się że nie ma problemu nawet z najdziwniejszymi częściami (uszczelki HCU) do MG jakieś dwa tygodnie temu wybierał się na urlop, ale może niedługo już będzie wracał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum