pieknie!!! Wielkie Dzięki!! a co z pomysłem wydrukowania takiego całorocznego?? furki klubowe + myśle, że coś bardzo ważnego, czyli MY! ludzie twożący Roverki.pl foty grupowe ze zlotów/spotów przecież sa;) są chętni?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Markzo, u mnie jest taka pseudo drukarnia obok mnie nie robią rewelacji, ale chałtury też nie robią, jak dla mnie - są w pożadku koszt 1 kalendarza ma się następująco (zakładając, że 20 zamówimy)
Format A4 > Papier Matowy ozdobny (ładny pokazywali mi ) ~20 zł
Format A4 > Papier Błysk ~30 zł
Brt, moj kolega na srodku auta ma wmontowaną żarówkę jakąś niebieską nie wiem czy to pseude xenon czy co ale fajną niebieską poświatę robi, takiej żarówki też nie wolno ?
ale ja nie mam neonów statyw+światło zastane+czas naświetlania 30s+latarka diodowa:D poporstu doświetlałem Roverka latereczką;) i wyszedł efekt niebieskiego neonka pod podwoziem;)
Memphisto, to może trzeba zrobic próbny kalendarz na 12 miesięcy i przedstawic propozycje na kontruktywną krytykę?;) Chętnie pomogę;)
podstawowy problem to jakie foty wlepić?
można by np 2 autka+1 foto ludków na miesiąc;) a autka hmmm...może zrobic głosowanie czyje autka mają być? zgłosić kandydatury i jazda;)
Desperado, a skąd jesteś?? mamy 3 bliźniaka bo w rzeszowie śmiga Coupe, od niedawna, ale też czerwone
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
ale ja nie mam neonów statyw+światło zastane+czas naświetlania 30s+latarka diodowa:D poporstu doświetlałem Roverka latereczką;) i wyszedł efekt niebieskiego neonka pod podwoziem;)
Memphisto, to może trzeba zrobic próbny kalendarz na 12 miesięcy i przedstawic propozycje na kontruktywną krytykę?;) Chętnie pomogę;)
podstawowy problem to jakie foty wlepić?
można by np 2 autka+1 foto ludków na miesiąc;) a autka hmmm...może zrobic głosowanie czyje autka mają być? zgłosić kandydatury i jazda;)
Desperado, a skąd jesteś?? mamy 3 bliźniaka bo w rzeszowie śmiga Coupe, od niedawna, ale też czerwone
Jestem z Niska koło Stalowej woli,60km na pólnoc od Rzeszowa,gdzie co roku na wakacjach sie zjawiam z moim ścigaczem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum