jak wyprobujesz to daj znac czy pomoglo,jesli tak to tez sobie to zamowie bo w wakacje dopadl mnie grad i pozostawil mi na dachu dwa dolki na ktore patrzec nie moge
Miałem:
Lekko ubite nadkole po stronie kierwcy (sąsiad walnął drzwiami i w dodatku nie chciał się przyznać )
Dwa niewielkie dołki po gradzie na dachu.
Efekty:
Nadkole wygląda dużo lepiej. W dziennym świetle widać jedynie lekkie zgięcie, trzeba patrzeć pod światło żeby zobaczyć, którego nie umiem już wyprofilować, ale wyglądało do dupy ... niestety nie mam zdjęć, ale było to podłużne wgniecenie długości około 15cm na głębokość około 1-1.5cm ... nie fajnie wyglądało i bardzo rzucało się w oczy. Po wyciąganiu za pomocą tego gadżetu nadkole wygląda super. Wieczorem pokazywałem koledze efekty świecąc na nadkole latarką gość nie widział nic przez chwile sam się zastanawiałem z której to było strony heh ... w dziennym jest nieco gorzej ale w ogóle nie rzuca się w oczy.
Dwie dziury po gradzie zniknęły (średnica około 4cm głębokość około 5mm) ... trzeba było lekko podprostować i na dachu nic nie ma ...
Kupowałem od Grzegorz_001 z Krakowa ale pamiętajcie że ten gadżet nadaje się bardziej na prostowanie wgnieceń w miękkiej blasze o łagodnych krawędziach ...
Ps .
Wczoraj wyprostowałem koledze w Audi A4 2008 zderzak z tyłu przywalił mu syn gumowym młotkiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum