Kończy mi się ubezpieczanie na samochód i obdzwoniłem kilku ubezpieczycieli i każdy chce ok. 1500 pln za ac i oc oprócz Axy . Axa za to samo co u innych wylicza 750 zł . czy wie ktoś o co chodzi i gdzie jest wałek ? czy faktycznie dają takie warunki by zdobyć dużo klientów na początek bo nie jest to duży ubezpieczyciel w Polsce i wszystko jest ok .
Ostatnio zmieniony przez maciej Sro Sty 07, 2009 12:23, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja za swojego płacę 1189 pln OC, bez zniżek, plus do tego zwyżka za wiek. Z AC kosztowało by mnie to po wyliczeniach najtaniej w mDirect - mBank ok. 1800 pln.
Kończy mi się ubezpieczanie na samochód i obdzwoniłem kilku ubezpieczycieli i każdy chce ok. 1500 pln za ac i oc oprócz Axy . Axa za to samo co u innych wylicza 750 zł . czy wie ktoś o co chodzi i gdzie jest wałek ? czy faktycznie dają takie warunki by zdobyć dużo klientów na początek bo nie jest to duży ubezpieczyciel w Polsce i wszystko jest ok .
podobnych tematów było wiele, bardzo dobrym rozwiązaniem jest zajść do multiagenta niech on przedstawi różne oferty.
A tak bardziej szczegółowo to obecnie PTU jest dosyć tani (w przypadku roverów). Dla ciekawostki u multiagenta oc+ac wyliczyli mi 1200 najtaniej właśnie w PTU, a bezpośrednio agent PTU przez telefon rzucił 1700 Nawet Aliantz direct wychodził drożej.
Kończy mi się ubezpieczanie na samochód i obdzwoniłem kilku ubezpieczycieli i każdy chce ok. 1500 pln za ac i oc oprócz Axy . Axa za to samo co u innych wylicza 750 zł . czy wie ktoś o co chodzi i gdzie jest wałek ?
Wałek jest w tym, ze axa ubezpieczenie AC traktuje jako ubezpieczenie tylko od uszkodzenia, trzeba się nieźle wczytać albo przycisnąć agenta axy aby otrzymać ubezpieczenie od kradzieży (o ile będą chcieli je w ogóle przyznać), a wtedy koszt ubezpieczenia pewnie wzrośnie do tych 1500 PLN.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum