a ja się troszke podłącze pod temat. bo na pewno wiecie jak ściagnąć sam znaczek rovera z grilla oraz grill. Musie go wymienić bo R zrobił się szczerbaty. Wolę zapytać zanim coś połamie Czy wystarczy podwazyć czymś żeby znaczek wyciągnąć bo z tyłu są jakby takie zatrzaski... i jak z grillem?
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 10:45
Grill jest przykrecony wieloma srubkami dookola. Dla wygody zdjalbym na twoim miejscu zderzak, bo bez tego trzeba miec umiejetnosci jakiegos zdolnego ginekologa. Znaczek jest po prostu przyklejony, wiec podwaz go i zejdzie.
Podepne się znowu pod temat.
Jak niektórzy wiedzą mam wylamane jedno żeberko w grillu, zakupilem drugi grill z wszystkimi zeberkami jednak ramka tego grilla dawcy jest w gorszym stanie niż mój obecny grill.
Czy odkręcał ktoś same żeberka od grilla? ja w grillu dawca odkręciłem śrubki wszystkie jakie były tj po stronie górnej jednak po stronie dolnej są... no właśnie. ciężko stwierdzić co to są ponieważ jest tak skorodowane że nie wiem czy to śruba czy nit i pojęcia nie mam jak to odseparować. Generalnie można to przyciąć między ramką grilla a uchwytami żeberek gdzie te nito-śruby "wchodzą" tylko powstaje pytanie/problem co zrobić gdy ściągne zderzak wyciągne grilla i zobacze tą samą sytuacje co w grillu dawcy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum