Wysłany: Nie Lut 01, 2009 22:11
Hehe, dawno nie zaglądalem, a tu taka dyskusja...
bambi, na dywaniku chętnie się stawię
Zajmuję sie ogólnie informatycznymi zagadnieniami, ale styczność z młodymi mam.
Mam zatem jakotakie pojęcie jak wygląda gimnazjalna "spoleczność'"...
Generalnie jest sporo dzieciakow z którymi można się i normalnie dogadać ale i normalnie się zachowują
Ale jest kilka osób dla których najprzyjemniejszą myślą jest to żeby wyskoczyć na przerwie na fajkę. Co gorsza niektórym młodym to imponuje i uważają że to jest fajnie stanąc pod szkolą z fajką w gębie
Co jest powodem takiego zachowania?? Nie chodzi tylko o fajki, ale też o takie rzeczy jak np. wygląd tych panienek.
Można obwiniać rodziców, telewizję czy gwiazdy, ale moim zdaniem najbardziej winne jest nie odpowiednie środowisko rówieśników bo dzieciaki przebywają najwięcej wlaśnie z rówieśnikami. a na to rodzice nie mają już za dużego wpływu...
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Miałem zamiar napisać Macieju, ale mi się shift nie docisnął, i wyszło macieju. Jednakże skoro Maciej w swoim profilu napisał maciej to chyba nie obrazi się o nie napisanie Maciej. Z tego powodu zdecydowałem się nie poprawiać macieju na Macieju. Jeśli jednak Maciej poczuje się urażony o napisanienie macieju poprawię niezwłocznie po otrzymaniu informacji.
Ostatnio zmieniony przez Konix Wto Lut 03, 2009 10:32, w całości zmieniany 1 raz
I co, i co?
Skoro już wszyscy przeszli na tematy "dywanowe", to proponuję:
Bambi - zabranie jakiegoś symbolicznego fragmentu dywanu,
Truten - obiecane wino, świeczki i ciasteczka,
i na najbliższym spocie ogólnopolskim zmontowanie (oczywiście pod czujnym okiem bezstronnych obserwatorów ) kolacji połączonej z degustacją wyżej wymienionych dóbr użytecznych. No może z wyjątkiem świec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum