Wysłany: Pon Lut 09, 2009 21:47 Elektryk samochodowy w Poznaniu
Cześć,
Zna ktoś przyzwoitego elektryka w Poznaniu? Najpewniej trzeba mi wymienić kostki przy żarówkach w reflektorach, bo chyba mam jakieś zwarcie - reflektory świecą słabo, i świeci żarówka od długich. Nie jest to zapewne skomplikowana sprawa, ale nawet nie mam gdzie przyjrzeć się przewodom i co nieco przelutować.
Nie musi to być wirtuoz, po prostu ktoś, kto nie skasuje 100zł za parę drutów. I nie ucieknie na hasło "Rover"
Nie ma mowy o jeździe na krótkich, są jak świeczki. A grzebiąc przy żarówkach kolega Tomas220 zauważył, że momentami świeci mocniej. Ktoś musi spojrzeć fachowym okiem na mój prąd w reflektorach
Pomożecie?
_________________ It's all right...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 09, 2009 21:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może niech kablomistrz z Głogowa wpadnie do Poznania?
Tak mi właśnie powiedziano, że to masa. A sam ani nie mam gdzie, ani nie bardzo wiem jak Wymieniając żarówki tak się naszarpałem z reflektorem, że jeden świecił niżej/wyżej, masa też ruszona. Mam nadzieję, że podłużnice nie dostały
Dzięki. Byłem u gościa w Luboniu z polecenia Tomasa220 z polecenia p. Wojtka. Uśmiali się chłopaki Odwrotnie założyłem wtyczki na żarówki... Umiecie tak?
Kolejny popis idiotyzmu z mojej strony - ale przynajmniej nic poważnego. Dziwne, że gość w SKP nie zauważył mojej radosnej twórczości
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Tak, Viniu, do środka świeciły
R-200, no właśnie bardzo lekko weszły te wtyczki, dlatego nie miałem podejrzeń.
Brt, i jak, spróbowałeś? Jesteś aż tak zdolny?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum