To ja napisze, ladnie jest to zrobione, ale nie wiem czy pasuje takie cos do rovera. A dlaczego? za nowoczesnie to wyglada, ale wazne ze wlascicielowi sie podoba. A dlaczego wskazowki nie swiecą na czerwono ? Podswietlenie pokreteł nawiewow fajne.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tarcze z napisem rover kupilem u tego faceta co ma 3/4 tarcz na allegro "moman".
Dlaczego wskazowki nie swieca ? - Sa pomalowane taka farba i zeby swiecily potrzebne sa diody UV , ale ja nie moglem nigdzie takich dostac (oryginaly) i sa wsadzone jakies podrobki z pierwszego lepszego elektronicznego ktore swieca niby na filoet niby na niebieski. Ale znajomy mi zalatwia b.dobre diody UV. Wiec niebawem zmienie
Regulacja jasnosci ? - Prosta sprawa,nawet bardzo prosta bym powiedzial.
Podlaczasz zasilanie do stykow bylej zarowki w desce.
Mam pomalowane ta farba tylko nie ma dobrych diod UV http://telewizor.serwis-tv.com/?plasma,20 (a one sa potrzebne zeby w nocy ta farba swiecila) mam jakies niebieskie ,ktore nie dawaja nic. Ale niedlugo bede mial te UV
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum