spokojnie, wlasnie zmierzylem moje PA maja glebokosc 70mm ale pamietaj ze panel mdf od powe.pl wyciaga glosnik o rowne 17mm mozesz spac spokojnie
Podziękował, ale przyznam że mam już trochę mętlik Z Powe mi napisali że dystans ma 8 i 10 mm, mówisz że to mam w takim razie dodać do siebie, myślałem że mają 2 wersje... A twoje Polki zmieściły się również bez dystansu? To znaczy że jest naprawdę sporo miejsca w 200/25/ZR... Może w takim razie warto poprosić żeby parę milimetrów cieńszy zrobili - nie będzie dochodzić głośnik do boczka.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
watpie zeby Ci zrobili. A miejsca jest naprawde duzo
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 04:51
michone napisał/a:
Slyszalem ok 10 medeli balupunkta 2 nawet leza na polce w domu i zaden nie gral sensownie Niestety ale jednostka sterujaca to podstawa.
Wiem o tym, ale to było tak trochę na szybko. Moje preferencje to Alpine i Pioneer/Clarion (w takiej kolejności), jednak to było tak trochę na szybko... no i tak zostało
michone napisał/a:
Wzmak ze starej serii alpine czy z nowych?? bo te nowe mediamarktowe to kilka klas nizej od starch poczciwych alpinek v12 i wczesniejszych...
radioodtwarzacz CD z wysokiej jakości wzmacniaczem MOSFET o mocy 50Wx4
obsługujący płyty audio CD, CD-RW oraz formaty MP3, WMA i WAV
wejście USB i Aux
Kolor wyświetlacza i przycisków można dopasować do wnętrza samochodu, wybierając jeden z 10 różnych kolorów podświetlenia
Radioodtwarzacz ma funkcję automatycznego wyciszania dla telefonu komórkowego
.DEH-5000UB wyposażono w wejście do podłączenia fabrycznego systemu zdalnego sterowania, który umożliwia zintegrowanie jednostki z systemem zdalnego sterowania w kierownicy!!!
R 6A midbasy już mam, teraz czekam na tweeterki Groundzer0 - myślę że powinny się ładnie zgrać bo midbas z tego zestawu jest podobny w charakterze bardzo do R 6. Nie chciałem całego zestawu bo zarówno t 20 jak i t 25 są dość ostre, jak również dołączone do zestawu zwrotki nie zachwycają podobno....
hehe..
zakupiłem wcześniej wymienione raddyjko...
ALPINE 9855R...
i niech nikt mi nie mowi że nie ma róznicy w radiach...
jestemtypowym maniakiem audio i powiem szczerze ze nic nie przebije tego modelu...
jezu z auta nie chce wychodzic....
[ Dodano: Wto Lut 24, 2009 22:08 ]
tomi....
nie żaden pionner, klarion, i inne a sony bllleeeee telewizory niech robia
ty kup alpine bedziesz zadowolony..
To ja Ci z tych dwóch doradzę Clariona... tylko co znaczy rozsądne pieniądze? DXZ778RUSB lub 788 jest porównywalny do ALPINE 9855R, przy cenie o przynajmniej 1/3 niższej (w MM widziałem go nawet za 800)
a ja na to tak...
clarion hmm?
nie jest zły tylko nie ma tego brzmienia co alpine,
tego wyglądu ... takie wyciosane
a alpine jest eobione z klasą ze smakiem i ta barwa dźwieku aż dech zapiera ale powiem szczerze że zadowolony jestem bardzo bardzo bardzo z alpine 9855r
choć miałem wcześniej beckera i to moim zdaniem jest radio z klasą... nikt mi nie powie...
jeśli chodzi o clariona to alpine bije go na wszystkie sposoby...
a ja na to tak...
clarion hmm?
nie jest zły tylko nie ma tego brzmienia co alpine,
tego wyglądu ... takie wyciosane
a alpine jest eobione z klasą ze smakiem i ta barwa dźwieku aż dech zapiera ale powiem szczerze że zadowolony jestem bardzo bardzo bardzo z alpine 9855r
choć miałem wcześniej beckera i to moim zdaniem jest radio z klasą... nikt mi nie powie...
taaaa jasne... mialem 3 sztuki 9855(bez r) ze stanow i to radio wcale nie jest takie cudowne jak piszesz... z 9225 albo nawet starym 9175 nie ma co stawac w batalii... nowe modele alpine to juz nie to co starsze, za mniejsze piniadze mozna kupic 9812 z korekcja czasowa, aktywna zwrotka i miec mini kombajn... zawsze jest jeszcz deh-p99r za nieduze pieniadze...
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
taaa.... może wyglądem... jeżeli chodzi o jakość dźwięku wysokie modele są porównywalne, ja wolę clariona bo gra cieplej niż alpine, nie tracąc ani klarowności ani sceny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum