Wysłany: Pon Mar 09, 2009 20:16 XV Zlot - informacje
Drodzy Klubowicze i Sympatycy a także jednostki niecierpliwe i ciekawskie, mam kilka informacji, które mogę już zdradzić. Pozwoli to Wam na zaklepanie wolnych dni i nie zaangażowanie się w inne imprezy w tym czasie.
Informacja nr.1 Jubileuszowy XV Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl odbędzie się w dniach 12-14 czerwca z możliwością przyjazdu już 11 czerwca, gdyż dzień ten jest dniem wolnym od pracy. Tym samym XV Zlot może być Zlotem czterodniowym!
Informacja nr. 2 Miejsce zlotu to pd-wsch część Mazowsza, prawie Lubelszczyzna. Metą będzie lotnisko w UŁĘŻU.
Powyższe informacje pewne są na 95%, raczej nie powinno się nic zmienić ale pozostawiamy sobie te 5% na zmiany.
Jak tylko będziemy mieć kolejne informacje, będziemy się z Wami nimi dzielić na bieżąco.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 20:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
fearless [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 21:10 Re: XV Zlot - informacje
walkie napisał/a:
Drodzy Klubowicze
- to o mnie chodzi (i nie tylko) .....
walkie napisał/a:
a także jednostki niecierpliwe i ciekawskie
- to też ja i tak jakby bardziej ja
walkie napisał/a:
Ogólnopolski Zlot Klubu ROVERki.pl odbędzie się w dniach 12-14 czerwca z możliwością przyjazdu już 11 czerwca, gdyż dzień ten jest dniem wolnym od pracy. Tym samym XV Zlot może być Zlotem czterodniowym!
Bardzo dziękuję za zaspokojenie mojej wielkiej ciekawości
walkie napisał/a:
Informacja nr. 2 Miejsce zlotu to pd-wsch część Mazowsza, prawie Lubelszczyzna. Metą będzie lotnisko w UŁĘŻU.
a to jeszcze bardziej mnie cieszy
walkie napisał/a:
Jak tylko będziemy mieć kolejne informacje, będziemy się z Wami nimi dzielić na bieżąco.
Czekam z niecierpliwością (myślę że nie tylko ja - oprócz Tomiego)
dla mnie z datami i miejscowka w sumie tez nie moglo byc lepiej jedna opcja byla blizsza, ale daty wazniejsze niz odleglosc bandzior mnie dowiezie wszedzie*
*czasem do polowy trasy, a czasem tylko w jedna strone, ale to taka slepa milosc tylko czemu mu sie cos dzieje jak na spoty, zloty jade ? podejrzane
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
bandzior mnie dowiezie wszedzie*
*czasem do polowy trasy, a czasem tylko w jedna strone, ale to taka slepa milosc tylko czemu mu sie cos dzieje jak na spoty, zloty jade ? podejrzane
He he, mam taki wypróbowany sposób na autka-straszę że je sprzedam-zawsze pomagało.
Ale Roverka jeszcze nie musiałem straszyć
Oby sie ten termin nie zmienil. Duzo osob na pewno go sobie zaklepie juz teraz dzieki temu nie bedzie marudzenia. Mnie odleglosciowo odpowiada, chociaz wiadomo, ze Ci co sa zawsze nie zawioda i pojawia sie i tak. Mam nadzieje, ze dla innych ktorym zawsze bariere stawialy kilometry teraz sie pojawia i podniosa frekwencje.
Czy klub myslal nad reklama w mediach? Mysle o telegazecie, jakims pismie?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mnie odleglosciowo odpowiada, chociaz wiadomo, ze Ci co sa zawsze nie zawioda i pojawia sie i tak.
ja wlasnie obliczylem ze 15-16 czerwca bede mial dodatkowo wolne w robocie wiec luzik ale raczej na pewno nie bede robil trasy w jeden dzien. juz to przerabialem (bieszczady) wiec gdzies na chrapu chrapu sie zatrzymamy...
Ostatnio zmieniony przez xROnx Wto Mar 10, 2009 12:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum