Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 22:29
Są z gwarancją że w 100% sprawny w tym rzecz, tyle, że nie dają gwarancji jak długo podziała. To samo tyczy się nowego sprzętu ale jak coś się popsuje to zawsze można odesłać. Zawsze sprawdzam u nich co biorę. Jak brałem wzmacniacz, mogłem podłączyć i zobaczyć jak chodzi . O ile głośników to nie dotyczy bo jak już działają to działać będą ze wzmacniaczami może być różnie. No ale niestety tak to już jest ze sprzętem. Na pewno zanim bym coś do Polski wziął to bym też przetestował a odbiór najlepiej osobisty + możliwość przetestowania jak najbardziej. Generalnie jak będę się wybierał to zakupię sprzętu, tego dobrego sprzętu typu na kilka tysięcy złoty. Chętni się znajdą bo w Polsce nie tyle cena sprzętu stanowi barierę a jego dostępność.
Myślę, że nie zrobię ankiety co kto chce. Tylko wezmę to co lepsze a potem poszukam chętnych. Jak się nie znajdą to miejscowy komis weźmie i tak w dobrej cenie.
[ Dodano: Pon Mar 09, 2009 22:32 ]
Michone z tymi wysyłkami to różnie. Powiem Ci, że nie warto. Za kilogram cena jest spora a i za bardzo nie mam gdzie tego "puścić". Jedyne rozwiązanie to tak jak mówię bagażnik. Sporawy jest więc dużo tego napcham . Nie żebym się na tym dorabiać miał, raczej obniżył koszty dojazdu bo jak liczyłem w 600 funciakach się zamknę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum