Wysłany: Wto Mar 10, 2009 19:49 Witam kolegów i koleżanki ( szczególnie podkarpacie )
Witam wszystkich mam na imię Łukasz. Mieszkam w okolicach Rzeszowa Łańcuta dokładnie Zabratówka. Posiadam pięknego roverka 214i niestety obecnie jest wystawiony na sprzedaż http://otomoto.pl/index.p...how&id=C8015420 z powodów finansowych ( uroki bycia motocyklistą ) jednakże jeśli go nie sprzedam to zostawię go na dłużej choć trzeba będzie się zadłużyć( serwis motocykla )
Mam nadzieję że się będzie nam dobrze współpracowało/rozmawiało.
Tak w skrócie to będzie na tyle.
Pozdrawiam wszystkich
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 19:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Joł!
Chyba go nie chcesz sprzedać, fotki raczej nie zachęcające tak BTW, czy ten R nie stał do sprzedania rok albo dwa lata temu na drodze do łańcuta od strony dynowa?? zn w któryms miasteczku pod drodze do łańcuta
pozdro!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 08:18
Hej co do zdjęć to wiem że są kiepskie bo i kiepski aparat mam ale w maju młody kuzynek będzie miał komunie to mu go dam a ja sobie jakiś lepszy sprawie a roverka zupełnie gdzie indziej kupiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum