te światła w r600 to chba jest najmniejsze "zło" jakie temu autu wyrzadzono...popatrzcie na wlot powietrza w masce (w miejsce atrapy) i tylny zderzak......
mi one przypominają takie wiatraczki co kiedyś się montowało na np lusterko co by chłodniej było w aucie
czy jest coś co mi się chociaż w najmniejszym stopniu podoba?
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
.........
......... nie!
dwie wersje mojej wypowiedzi:
1)oficjalna, bardziej rozwinięta, pozwalająca poczuć się jak oficjalnym świecie gdzie tylko oficjalne mowy/pisma są zrozumiałe i akceptowalne:
-Chciałbym poprosić o jaśniejsze wyjaśnienie tych skrótów ponieważ nie jestem w stanie zrozumieć ich mimo że spędziłem przy komputerze sporo czasu próbując odgadnąć ową myśl.
2) normalna dla normalych i klawych ludzi którzy cenią sobie jakość i czas poświecony innym dla których nie ma znaczenia czy piszesz lewą ręką czy prawą, stopą czy uchem:
-że co?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum