Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 19:48 Zlot ogólnopolski - a może by tak...?
Witam!
Zarejestrowałem się na mg-rover.org Forums. Przedstawiłem się i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu zostałem naprawde bardzo serdecznie przywitany! Próbowali do mnie nawet po polsku pisać, było mi bardzo miło i zrodził mi sie taki pomysł, a jakby tak zaprośić Anglików na nasz Zlot Ogólnopolski?? co Wy na to?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 19:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hehe pomysł dobry. jestem za choć na 99% mnie nie będzie na zlocie.
Swoją drogą ciekaw jestem jak anglicy dojadą do PL jadąc nie nie właściwej stronie drogi?
Senn, ale tak nieoficjalnie i w sumie bez konkretów kiełabasa to nie problem, moja mamusia załatwi prawdziwa kiełbase z prawdziwej świni z domwej wędzarni! a pieknych Dziewczyn u nas w Klubie nie barkuje
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Z tego co mówią angole, to my jeździmy po niewłaściwej stronie drogi
Bo to najprawdziwsza prawda . Z tego co pamiętam to ruch lewostronny wprowadzono w starożytnym Rzymie, żeby mijający się na drodze "nie zawadzali się szabelkami", bo to doprowadzić mogło do bójki . Z kolei prawostronny ruch nakazał Bonaparte, po to by wprowadzić wrogów w błąd czy jakoś tak no i tak to się potem w Europie przyjęło . Nie wiem czy czegoś nie pokiełbasiłem, ale coś tak mi się to zapamiętało .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum