Hehe tato na urodziny dostał od mamy i ode mnie zegarek - Atlantic podobno teraz mówi się, że atlantic to jakis szajs, ale tato jest mega zadowolony
a co do tego z linka, jakbym miał troche grubsze ręcę i wyglądał ciut poważniej...
BTW, masz foto tego zegareczka Twojego?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 20:13
a pełno zdjęc w sieci znajdziesz jak wpiszesz Certina DS Podium Sqare BMW-Sauber F1 Team Limited Edition Taki kwadratowy
ja mam zwykłego tissota pr50 i mi wystarcza:)
Zegarki atlantic kiedyś były naprawdę dobre i ciekawe, niestety od jakichś 10 - 15lat to coś na wzór swatcha ale chyba powoli się podnoszą
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Zegarki fajna sprawa, choć Atlantic'i specjalnie mi się nie podobają z tym z aukcji włącznie, o tyle niektóre modele Certiny, Citizena czy Festiny mi się podobają (jako te w moim zasięgu), o TAG Heuer, Maurice Lecroix. Baume&Mercier, Omedze czy Breitlingu nie wspomniawszy...
Muszę sobie właśnie coś sprawić, bo zgubiłem niedawno moją Festinę
Tylko nie wiem, czy sprawić sobie na razie byle Casio za 200zł, i uzbierać 1,5-2k zł na jakąś Certinę, czy odrazu poszukać czegoś za 0,8-1 kzł...:)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No ja myślę
Kolekcję już mam,malutka bo malutka,ale cieszy
A ostatni z kolekcji nawet bardzo
-casio GS-1100...aż się nie spodziewałem
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 05:27
Azazel85 napisał/a:
Certiny, Citizena czy Festiny
Interesujące zestawienie, bo przeciętnie dobra Certina czy Citizen są 2 do 3 razy droższe od tego trzeciego:) Festiny czyli. Pomine, ze nazwa tego ostatniego jakoś źle mi sie kojarzy TAG...chciałem ale odpadłem sprawdzając ceny.
Witam ponownie!
Sprawa wygląda tak, rodzice chcą podarowac mi zegarek. Nie chcę kupowac w ciemno więc coś mogę sobie wybrać. I proszę Was o pomoc....sam nie wiem jaki chce, bo nigdy nie nosiłem zegarka...Kwota to ok 500-700 może więcej, zalezy co się trafi problem wtym, że chciałbym coś stylowego;) mam drobne nadgarstki i duzy zegarek wygląda śmiesznie poporstu... znalazłem taki zegarek, jest to Atlantic z lat 50, mechaniczny. Co sugerujecie, mi się on podoba ale chyba jak na 19 latka jest troche za powazny prawda? pomóżcie mi bo się zagmatwałem....
Daj znac jakie maszynki Ci się podobają(nowe czy używki?)...coś się znajdzie
Jak nie Nosiłeś nigdy zegarka,to lepiej Sprawdź jaki będzie Ci najlepiej leżał
Pozdrowienia.
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Nie chciałbym zegarka dla "gentelmena", bo nim poporstu nie jestem podobaja mi się te vostoki, ten którego pokzałeś oglądałem juz wcześniej i jest świetny tylko grubość...14mm chciałbym zegarek który dobrze będzie wyglądał przy garniaku, w którym pracuję jak i normalnie, na codzień. Coś nie przesadzonego i eleganckiego... przejżałem całe allegro.pl i dalej nie wiem jaki...:/
Ja mam taki zegarek. Firma mało ekskluzywna ale daje radę.
Dostałem go w byłej firmie więc jak to mówią "darowanemu koniu w gębę się nie zagląda".
Co do zegarka i strojów. Mi do garnituru, marynarki na sportowo czy w krótkich spodenkach ten zegarek pasuje idealnie. Niby sportowy niby elegancki. Marzy mi się jakiś bardziej markowy zegarek jednak są inne ważniejsze rzeczy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum