Wysłany: Sro Mar 11, 2009 16:56 [przelozenie kierownicy z prawej strony na lewa] ANGLIK
Witam mam rovera 25 si 16v w wersji angielskiej i zastanawiam sie czy mozna go bez problemu przerobic i zarejestrowac w Polsce? Czy wie ktos czy producent przewidzial otwory po obu stronach w scianie grodziowej?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 16:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sebber3505, nie lepiej kupic LHD? Ostatnio byl na ebay R200 zarejestrowany we Francji. Poniewza nie mozna nim jezdzic w UK, gosc za 50 Funtow podejmuje sie dostarczenie go do Dover.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Pomógł: 35 razy Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 473 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon Mar 16, 2009 12:43
Mombrey napisał/a:
sebber3505, nie lepiej kupic LHD? Ostatnio byl na ebay R200 zarejestrowany we Francji. Poniewza nie mozna nim jezdzic w UK, gosc za 50 Funtow podejmuje sie dostarczenie go do Dover.
Nie ma żadnego problemu z jeżdżeniem LHD po Anglii, tylko ubezpieczenie jest droższe.
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 07:43
ja przyjechalem R400 ze Szkocji do Polski i tu go przerobilem. ogolnie jestem bardzo zadowolony z przerobki, ale ci co to robili, stwierdzili ze nie beda juz wiecej roverkow przerabiac, bo za duzo roboty z tym jest
a tak przy okazji i tak warto przyjechac takim roverkiem do Polski, bo bez problemu go sprzedasz na czesci za podobna kase co tam za niego dales (chyba ze przeplaciles)
rownież bym chciał kupić R75 anglika bo taki wypaśny R75 anglik kosztuje ok 7.000 PLN a za przekładke sobie wołają od 2.000 - 3.000 kolega na spocie mówił że za przekładke freelandera dął 2.500 także wolę mieć R75 za 7.000 + 3.000 przekładka niż za 20.000 LHD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum