Idz po tym zlaczu do CPU i sprawdz czy po drodze kable nie sa uszkodzone moze jakies sa przetarte i zrobily albo robia zware
P.S
SPrawdz wszystkie wiazki od kompa i immo jak bedzie wszystko dobrze to sprawdz jeszcze raz bezpieczniki
od rana dziś z tym walczyłem po kolei wszystkie kable i kabelki od kompa aż do wiązki, wszystkie podłączenia pod bezpieczniki, rozebrałem pół kokpitu sprawdziłem i popsikałem specjalnym sprejem przewodzącym wszystkie połączenia elektryczne do jakich doszedłem, niektóre były trochę zaśniedziałe, ale tragedii nie było, po podpięciu wszystkiego z powrotem i podłączeniu aku, jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem świecącą się diodę między zegarami, auto niestety nie odpalało dalej ale zaczął działać centralny, kombinacja z kodem też nic tu nie pomogła, z holowałem więc go z powrotem do specjalisty od alarmów, podpiął kompa, z synchronizował piloty skasował 50 zł i wreszcie rover zaczął gadać, masakra totalna z tym imo w roverkach. Dziękuje za zainteresowanie punkty zostały rozdane.
_________________ denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu, za głupotę innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum