w Media Markt jest po 19 wersja zwykła i po 22 wersja nano, która wydaje się porządniejsza
[ Dodano: Sro Sie 05, 2009 22:43 ]
Roj napisał/a:
uuu, w takim miejscu to nawet na rzepy przy mojej jeździe by się telefon nie utrzymał
Na allegro w aukjach zamieszczają też filmiki pokazujące jak sprawuje się takie coś. Jeden gość położył to na kierownice, a na nią położył własnie telefon z pieniędzmi i kręcił nią bardzo dynamicznie - nie spadło
No właśnie ja też się rozglądam.. są dwa te dwa rodzaje co w Media, a przynajmniej podobnie wyglądają; poza nimi jest jeszcze jeden, ale wygląda jak taka mata do wanny lub prysznica, żeby się nie pośliznąć nie wiem jak z jakością tego ostatniego.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 242 Skąd: warszawa
Wysłany: Pon Sie 10, 2009 19:08
Brt napisał/a:
a no mógłbyś sie zdziwić Tommyyogi do szyby przykleił "tym" iphone'a i jeździł sprawdzając przyspiesznie auta i nie odpadło
to niech przyklei do tylnej i sprawdzi hamowanie ze 140
a tak poważnie to to klei? to maj mystejk bo myślałem, że to po prostu anty poślizgowe..
teraz to już całkiem nie kumam co to jest i na jakiej zasadzie działa
Mi przy awaryjnym ostatnio komórka poleciała... myślę sobie, wyeksploatowało się
Patrze a tam klapka od baterii się wyjęła, komórka poleciała, a klapka została na gumie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum