dodają się z tego co pamiętam do zakładek w przeglądarce
sam się swego czasu irytowałem żeby dojść jak to działa
według mnie powinno być miejsce gdzie można sobie zabukować tematy. Opcja śledź i zostawianie maili na skrzynce to prowizorka a w zakładkach nie chce robić bałaganu
pzdr
edit: przetestowałem dla pewności. Dodaje do zakładek ale tylko w IE. W innych przegladarkach nic się nie dzieje
Zawsze się zastanawiałem jak to działa, a co się naklikałem w tego linka " Dodaj temat do ulubionych" i nic z tego ale nie czaje to po jaką cholerę forum ma taką funkcję która nie działa, bo tworzenie zakładek i to w dodatku w ie to jakaś pomyłka.
Ale wierzę w naszą administrację i z pewnością coś wymyślą żeby gdzieś na forum w profilu każdy user miał ten swój index ulubionych
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Tomaszi, ulubione są tylo w ie
bo ie ma osobny katalog, w którym trzyma pliki TXT z rozszerzeniem .url, które zawierają tylko adres.
każda inna sensowna przeglądarka ma do zakładek jeden plik tekstowy zawierający informacje o wszystich ulubionych stronach, takie jak adres, nazwa, skrócona nazwa, komentarz itp. co nie tak łatwo zmodyfikować z automatu, niemniej nie zawala tak dysku jak katalogi internet explodera...
Tomaszi napisał/a:
wierzę w naszą administrację i z pewnością coś wymyślą żeby gdzieś na forum w profilu każdy user miał ten swój index ulubionych
wyobrażasz sobie jak wtedy by wyglądała baza forum?
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum