Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 07:47 [R All] Najlepsze sposoby na nie parowanie szyb
Dziś miałem problem z odparowywaniem szyb. Mimo włączonej klimy (ciepło) z nawiewem skierowanym na przednią szybę to nie chciała mi odparować tak jak bym tego chciał. Macie jakieś sposoby by szyby nie parowały?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 07:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak się nie ma klimy, to rozumiem, że wentylacja na max (na ciepło) + obieg wewnętrzny?
Ktoś kiedyś chyba zareklamował tu jakiś środek w sprayu, ale nie mogę tego teraz znaleźć.
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Sro Paź 14, 2009 08:06
Raptile, ale puszczasz nawiew na przednią szybę czy na wnętrze auta? Ja słyszałem o jakimś środku do nakładania na szyby co powoduje, że nie parują, ale nie znam nazwy i nie wiem ile w tym prawdy... Słyszał ktoś o czymś takim?
Ostatnio zmieniony przez PopaY Sro Paź 14, 2009 08:07, w całości zmieniany 1 raz
Xr ja nie mam filtra i działa papay na wnętrze puszczam chyba że porządnie zapasowana jest szybą przednią to na szybę ale to zadko zazwyczaj na wewnątrz auta
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
a dobrym sposobem jest kupienie Sobie owiewek na szybe, w czasie deszczu itd to pomaga to troszke uchylasz szybe i nic Ci nie wieje a wilgoc ucieka:) do R200 koszt ok 50 zl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum