no dobra to mnie przekonaliscie:) najbardziej sie obawialem o to goraco w lecie i zimno w zimie:) najlepiej by miec zainstalowane fotele podgrzewane i klimatyzowane:)
Jezeli komplet okaze sie nie zniszczony to zamawiam,
aha czy wiecie jak to wyglada z adaptacja kompletu siedzen i kanapy z R400 sedana?
Mam hatchbacka, wiadomo fotele takie same, ale czy kanapa od sedana podejdzie do hatchbacka? Do konca nie wiem czy oferowany komplet na allegro jest od sedana czy nie ale na wszelkosc lepiej wiedziec czy w 100% bedzie pasowal
[ Dodano: Nie Lis 15, 2009 15:17 ]
PS
greg-si napisał/a:
faecd, kupić najpierw beżowe siedzenia a później całą resztę
Jest taka zasada, jak ciemny samochod jasne wnetrze, jak jasny samochod to ciemne wnetrze, wtedy to wyglada ladnie (slowa Adama Kornackiego) dlatego wlasnie nie chce miksowac i dokladac sobie kosztow pt jasny dywan do auta i jasne boczki bla bla bla
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 15:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 15:55
Po pierwsze, tylna kanapa w sedanie i liftbacku nie są wymienne. To są innego kanapy i szykaj do takiej wersji jaką posiadasz.
Po drugie, jeśli masz szarą tapicerkę, kup szarą skórę... a jeśli beżową, kup beżową. Kolor tapicerki skórzanej jest dostosowany do kolorystyki wnętrza.
greg-si napisał/a:
faecd, kupić najpierw beżowe siedzenia a później całą resztę
Jest taka zasada, jak ciemny samochod jasne wnetrze, jak jasny samochod to ciemne wnetrze, wtedy to wyglada ladnie (slowa Adama Kornackiego) dlatego wlasnie nie chce miksowac i dokladac sobie kosztow pt jasny dywan do auta i jasne boczki bla bla bla
Zgadza się Wtedy jest miodnie
A co do tylnej kanapy to jak Gonia, napisała. Szukaj z HTB.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
kasjopea napisał/a:
Dla mnie skórzana tapicerka w aucie ma rację bytu jedynie z podgrzewanymi fotelami
Mozna wiedziec dlaczego?
marthinez, kobiety lubią również zimą założyć spódnicę, niekoniecznie do kostek, pod spódnicą rajstopy lub jeszcze lepiej pończochy i resztę sobie dopowiedz
Jeździłaś autem z podgrzewanymi siedzeniami?
Wiesz, ile trwa nagrzanie fotela elektryką zanim coś poczujesz?
I tak byś zmarzła od siedzeń.
W teorii podgrzewanie wypada fajnie, ale doświadczenie pokazuje co innego.
Praktycznie na co dzień uzywam auta z czarna skórą i podgrzewaniem.
Zimą i tak nieźle zmarznę w d... zanim fotele się nagrzeją.
Trwa to parę minut.
W Roverku mam beżową skórę niepodgrzewaną i prócz późniejszego komfortu ciepłych siedzeń i tak jest podobnie.
Dodatkowo w tym z czarną skórą latem autentycznie idzie się poparzyć wsiadając do nagrzanego auta w spodenkach.
W beżu tak nie jest.
Podgrzewanych siedzeń używam bardzo rzadko, tylko w minusowych temp.
Posiadałem dwa auta z welurem.
Przyjemne w dotyku, nic poza tym.
Zalety skóry w większości już padły i zgadzam się z nimi w 100%.
Nie wiem jak skóra ale pół-skóry nagrzewają się momentalnie już po minucie czuć grzanie w zadek. Co do czarnej skóry w lato to nagrzewa się jak cholera raz popełniłem błąd i wsiadłem bez koszulki... całe szczęście, ze nie mam całej skóry bo bym wyparował
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
faecd, nie zastaniawiaj sie bierz jak cos to bede pomagal sam marudziles ze mam skora a Ty nie wiec teraz sie nie zastanawiaj
ja mam cala skore w dodatku czarna i wlazlem tak raz bez koszulki w wakacje do auta... Az odskoczylem a zima bez podgrzewania troszku sie pomarzlo ale badz co badz wole skore niz welur
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Wielka prosba do posiadaczy R400 w hatchbacku ze skora, jakby ktos mogl wrzucic fotki tylnej kanapy? Chodzi mi o mozliwosc skladania tapicerki (kanapa do gory oparcia w dol) oraz o miejsca na babury pasow, czy tez maja takie specjalne miejsca w ktore sie wbija kabure.
Facet mnei zapewnia ze tapicerka bedzie pasowala ale czekam na zdjecia bo bez ogledzin nic w ciemno nie kupuje:)
[ Dodano: Sro Lis 18, 2009 17:56 ]
dostalem wreszcie odpowiedz oraz zdjecia tapicerki. Jakosc zdjec przezaje.... , ze tak sie wyraze;P sumasumarum jest male rozprucie, czy ktos jest w stanie oszacowac koszt naprawy takiego rozprucia?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
To puściła nić na szwie - jeden ścieg maszyną - jak ktoś weźmie za to więcej niż 20 zł to zdzierca.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum