Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 16:15
Nie dostałem odpwiedzi, wiec spytam raz jeszcze czy ktos z Krakowa/okolic piaskował i lakierował felgi aluminiowe? Bo chciałem to zrobic do świąt, w usmie w porzyszłym tygodniu, założyłbym opony i niech leza do wiosny, temat zamkniety i tylko spłata karty kredytowej. Hahhaa
[ Dodano: Pią Gru 04, 2009 18:39 ]
Moze sama polerka wystarczy? Znalażłem kilak serwisów co poleruja i maluja felgi ale dla mnie to dziwne bo jak lakeirowac to chyab powinno sie na goła felge czyli wypaiskowana/wysruttowana.
[ Dodano: Czw Gru 10, 2009 22:52 ]
Oddałem w koncu do Colorexu, miały byc dzisiaj ale zabawiłem za Krakowem, wiec jutro bede miał, zoabczymy jak wyszlo, podziele sie wrazeniami. Najbardziej martwi mnie kolor czy bedzie baardzo podobny i nie pogryzie sie z dekielkami...
[ Dodano: Pią Gru 11, 2009 16:15 ]
Felgi odebrałem, wyglądaja jak nowe, niestety u wulkanizatora okazało sie ze sa przestrzelone abrdzo W Colorexie mieli sprawdzic felgi pod tym kątem i jak cos dzwonic do mnie jesli nadawały by sie do protwania nie zrobili tego (tu mały minus) ale po telefonie do firmy jestem spokojny boj ak nic sie nie zmieni to wyprostuja i wymaluja jeszcze raz, a ja zapłace tylko za prostowanie.
Pewnie znów beda usieli zesrutowac bo juz opona miał problem ze wskoczeniem (grubosc lakieru). Fajnie bo okazało sie ze maja na miejscu sprzet do zakładania sciania i wyważania wiec teraz juz wszystko na miejscu zrobie.
Polecam.
Jak wyprostuje do napisze i damdopiero djećia, ale samo piaskowanie i malowanie metoda proszkowa - warto imzaufac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum