Wysłany: Sob Gru 19, 2009 17:20 Jaki czas na przejerestrowanie po kolizji??
Witam. W Sierpniu kupilem Rovera 200 w 3 dni pozniej mialem kolizje.... gosciu ma sprawe w sadzie bo sie nie przyznal policja mi zabrala dowod bo auto bylo niezle skasowane jednak naprawilem je pojechalem odebrac dowod wczoraj ubezpieczylem na siebie ale na stary dowod rejestracyjny tamtego goscia jak dlugo moge jezdzic na tym dowodzie i czy podczas kontroli policja moze mi dac mandat bo niby wszystko jest legalnie tylko nie przerejestrowane??
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 17:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 19, 2009 17:22
musisz przerejestrowac bo auto zmienilo wlasciciela
Tak wiem ale pytanie czy jezdzac tak na legalnym ubezpieczeniu i dowodzie moge dostac mandat bo chyba policja nie bedzie sie pytala o umowe kupna? Ktos mi mowil ze przyhete jest ze mamy 1 miesiac na przerejestrowanie ale ak naprawde to nie ma takiego przepisu
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum