Zapobiega wytrącaniu się cząsteczek parafiny i blokadzie filtra paliwa w temperaturze do -39C. Specjalny pakiet dodatków utrzymuje w czystości wtryskiwacze. Zapewnia bezproblemową jazdę nawet w największe mrozy.
nowsza partia może być w nowej butelce widocznej na fotce ale nadal jest to ten sam produkt co w tej przezroczystej którą pokazałem w poście wyżej
[ Dodano: Sro Gru 16, 2009 09:04 ]
bardziej opłaca się kupić ten K2 w litrowej butelce niż innej marki w małej buteleczce
dajmy na to Xeramic 250ml kosztuje około 15zł i wlewasz to na raz do baku a K2 1l kosztuje około 20zł i starcza na 1200l paliwa a działanie tych dodatków jest takie same, różnicę widać w portfelu
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 09:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wyżej ci napisałem K2 DFA-39 a to opis:
Cytat:
Zapobiega wytrącaniu się cząsteczek parafiny i blokadzie filtra paliwa w temperaturze do -39C. Specjalny pakiet dodatków utrzymuje w czystości wtryskiwacze. Zapewnia bezproblemową jazdę nawet w największe mrozy.
nowsza partia może być w nowej butelce widocznej na fotce ale nadal jest to ten sam produkt co w tej przezroczystej którą pokazałem w poście wyżej
No na tamtej butelce było napisane, że zapobiega wydzielaniu się parafiny, nie jest nic wspomniane o czyszczeniu wtrysków, zresztą na tej drugiej fotce też nie widzę żeby było coś na ten temat wspomniane, może jest na dole tymi małymi nieczytelnymi literkami.
Ale jak mówisz, ze jest tak napisane to wierzę na słowo. Zresztą sam niedługo się zapewne w to zaopatrzę.
Pozdrawiam i dzięki wielkie za pomoc. Mam nadzieję, że mój jak i wasze Roverki nie powiedzą NIE tej i każdej innej zimy.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 254 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Gru 21, 2009 20:22
Wszystkie te ulepszacze to nic nie warty syf. Tak samo jak super diesle na stacjach. Ja jak zalałem Diesel Gold to mi zamarzł Prawda jest taka, że wystarczy dolać ze 3 liry zwykłej Pb na cały bak ON i nic nie zamarznie
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum