Pomógł: 29 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 423 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 15:24
IrekRover75 napisał/a:
na dobrą sprawę przy dobrych wiatrach ona nie jednego zabiła Heh i jestem ciekaw ile osób które się tutaj wypowiedziało, doświadczyło tego incydentu
Ci, którzy tego doświadczyli już nie piszą na tym forum
IrekRover75 napisał/a:
Rezystor niestety nie pomógł, nadal się świeci i doprowadza mnie do szału
A napinacze wymieniłeś (wszystkie 5)?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 15:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 22:57
przerwij sciezke cyrklem co idzie do leda od kontrolki:-D pomoze, do mnie ziomek przyjechal bo mu dziwnie hamowalo sie okazalo ze mial woz z absem ale ze abs totalnie pop*******ny był to hanlarz wyrwal zaroweczke....gorzej ze zrobil to z ćwiercią obudowy licznika:-D nawet niepomyslal jak to moznaby zdemontowac:-D
Wielu to potrafi czarną taśmą izolacyjną zakleić kontrolkę. Chwała im za bo choć nic nie psują.
_________________ Pozdrowienia Piotr.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 11:46
takie wozki to przynajmniej spokoj dla wlasciciela a nie czlowiek se swoj cudowny niepsujacy woz podpina pod kompa z ciekawosci a tam sie okazuje ze bledy i tylko psyche meczy:-D ja zamierzam jechac na wgranie wsadu od zt (podobno 10km wiecej) ale ciekawe czy mi jakichś kwiaqtkow nie wykryje:-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum