Witam mam pytanie odnośnie pedału sprzęgła. Mianowicie jest wyżej niz pedał hamulca czy coś juz powoli pada , czy mam jezdzići nie zwracać na to żadnej uuwagi . Prosze o odpowiedż
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Sty 2010 Posty: 121 Skąd: jelenia góra
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 19:30
widze kolega z soton jest wlasnie tam kupilem swojego roverka i jade po niego w lutym do rodzicow . a da sie jakos to wyregulowac by bylo normalnie polozone
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 84 Skąd: Anglia southampton
Wysłany: Nie Sty 24, 2010 19:39
No miło mi
mozesz cos tam pogabinowac ale nie zalecam, gdyz po wymiania sprzegła na nowe ( w przysłosci ) moze to sie odbic negatywnie na prace sprzegła
-Ja tez mam wyzej połozene sprzegło od hamulca...
mogę tylko potwierdzić, żeby się nie przejmować. Jednego z forumowiczów tak to denerwowało, że powkładał jakieś podkładki aby sprzęgło dochodziło tylko do momentu gdy bierze luz. Ale według mnie jest to sztuka dla sztuki, lepiej sie przyzwyczaić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum