Oczywiście, że do MG pasują od 200/25.... ups przepraszam pytano Panów
No nie bylbym taki pewien, wszedzie w sklepach jest informacja ze do 200, 25 i MG ZR ale tylko 1,4. W ZR 160 prawdopodobnie, kolektor dolotowy i system VVC bedzie wyzej niz w 200 i stad moze byc ten problem. W dieselku tez pewnie bylby jakis problem.
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
No nie bylbym taki pewien, wszedzie w sklepach jest informacja ze do 200, 25 i MG ZR ale tylko 1,4. W ZR 160 prawdopodobnie, kolektor dolotowy i system VVC bedzie wyzej niz w 200 i stad moze byc ten problem
Ja mam OMP - jak kupowałem to też nie miałem pewnośći czy wejdzie (ZTCP - to też pisało że do ZR 1.4 tylko), ale weszła bardzo ładnie - musiałem tylko odkręcić jeden uchwyt od linki przepustnicy.
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 11:22
Ja niestety nie mogę, chora leżę
Moloch, wg mnie jak będziesz robił na wymiar możesz sobie śrubę rzymska darować, podniesie ci to koszt 2x a i tak jak już raz założysz nie będziesz przy tym nic grzebał.
Ja niestety nie mogę, chora leżę
Moloch, wg mnie jak będziesz robił na wymiar możesz sobie śrubę rzymska darować, podniesie ci to koszt 2x a i tak jak już raz założysz nie będziesz przy tym nic grzebał.
U to zdrowia życzę
Chyba za dużo gadam a za mało robię, muszę materiał zakupić i robić a nie gadać
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Nie Lis 08, 2009 23:33
A dolna rozporke ta co ma spinac a nie rozpierac ktos montował, robił sam? Bo gorna wydaje sie sprawa dosc prostą po radach tutaj, jezeli dolna tez nie psrawia wiekszych problemow poza montazem w niewygodnym miejscu to fajeni zrobic i miec. Profesjonalnie i elegancko! Hehe.
nie bardzo jest tam jak cos poprowadzic. najwazniejsze to jednak wydaje sie usztywnic belke przednia w ktorej siedza drazki reakcyjne, bo ona jest dosc miekka i spawana (czy zgrzewana) tylko punktowo.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 366 Skąd: Nowa Huta
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 12:41
Od razu apeluje wstrzymajcie sie od komentowania głosników bo to temat zapalny an tym forum. Skoro Ci rozporka taka z tyłu pasuje, to zrobies to z głowa i nie załujesz choc wielu pomysli ze głupie rozwiazanie. Wydaje sie ze wykonaie porzadne. Sam zabieram sie za przod bedzie tak samo rozwiazana, poysł podpatrzłem od młodyjp choc wczesniej tez w ten deen kombnowałem.
Najlepiej podnieść auto na podnośniku i wtedy montować. Można również zamontować bez podnośnika lekko rozkręcając śrubę (żeby minimalnie rozpierała kielichy)
Najlepiej podnieść auto na podnośniku i wtedy montować. Można również zamontować bez podnośnika lekko rozkręcając śrubę (żeby minimalnie rozpierała kielichy)
Niestety ale mimo że to popularna szkoła to fatalna i bardzo dużo aut tak zmasakrowano NIE podnosi się auta, bo zawieszenie nie pracuje w pozycji takiej jak jest na podnośniku, tylko zblizonej do tej jak stoi normalnie na ziemii. NIE rozkręca się rozpórki, bo siła jest tak wielka że można sobie rozjechać kielichy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum