Wysłany: Sob Lut 27, 2010 23:45 [216GTi] Felgi do 216GTi - jakie podejdą?? I z czego?
Moi drodzy, awaria nastąpiła poważna otóż zaliczyłem kanion kolorado na drodze i skasowałem dwie felgi oryginalne 15" z mojego GTi Powiedzcie mi z czego felgi podejdą? No i jaki rozmiar? Wsadzę na tarczki 14" jakieś? Mam felgi gdzies z daihatsu charade aluminiowe 14", ET chyba 40 albo 38 coś takiego. Wejdą? wsadze na tarcze 262mm??
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 23:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiemy o jaki model Ci chodzi???? GTI moze byc VW golf ale napewno nie rover.
Bardzo fajnie Kolego że zechciałeś mi "pocisnąć". A jeszcze fajniej, że jedyne co Ci się udało, to skompromitować samego siebie
Nie będę tego Ci tłumaczyć bo nie jestem w stanie poprostu ha ha ha
Może ktoś o większej światłości umysłu niż Twoja Ci wytłumaczy, tylko proszę niech to zrobi w tym temacie
A ja tymczasem dalej czekam na odpowiedź na zadane pytanie.
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 08:41 Re: [216GTi] Felgi do 216GTi - jakie podejdą?? I z czego?
yezozwierz napisał/a:
Moi drodzy, awaria nastąpiła poważna otóż zaliczyłem kanion kolorado na drodze i skasowałem dwie felgi oryginalne 15" z mojego GTi Powiedzcie mi z czego felgi podejdą? No i jaki rozmiar? Wsadzę na tarczki 14" jakieś? Mam felgi gdzies z daihatsu charade aluminiowe 14", ET chyba 40 albo 38 coś takiego. Wejdą? wsadze na tarcze 262mm??
Weź te felgi i sobie przymierz do auta czy będą pasować czy nie.
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 09:32 Re: [216GTi] Felgi do 216GTi - jakie podejdą?? I z czego?
kwiatekt11 napisał/a:
Weź te felgi i sobie przymierz do auta czy będą pasować czy nie.
No to właśnie nie jest takie proste, bo felgi są na innym aucie które stoi u mechanika, nie mam nakrętek do nich (bo musza być płaskie łebki a w roverze stożki), a poza tym rover stoi kilka ładnych kilometrów od mojego domu unieruchomiony Dlatego pytam czy wogóle 14 cali wejdzie.
przypomniało mi się, że kiedyś na spocie mierzyłem jakieś 14tki tarcze masz wentylowane? ja takie mam i felga wchodzi na styk, ale jej ramiona nie moga za bardzo wchodzić do środka, bo będzie tarło mierzyłem stare felgi Kozika i zachaczały o zacisk. Także 14 wejdą
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum