Najlepsi są ci co jadą za biednym delikwentem przez parenaście minut, aż zbierze mu się ładna pula i dopiero ściągają, a przez ten czas mógł zapewne spowodować wypadek.
wtedy najlepiej poprosić o kopię nagrania (mają obowiązek udostępnić, bo jest to rejestrowane na bieżąco... fikcja...) i złożyć zażalenie na zagrażające bezpieczeństwu publicznemu postępowanie funkcjonariuszy, oczywiście nie ma to wpływu na mandat, tylko można narobić problemów tym, co go wystawili... a jakby w międzyczasie doszło do wypadku to tacy funkcjonariusze są równie winni jak nie zatrzymany sprawca (tylko pewnie wtedy nagranie się nie odnajdzie )
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 23:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
oczywiście nie ma możliwości udostępnienia tego od ręki, ale masz prawo tego zażądać.
Panowie Cię grzecznie poproszą, abyś się zgłosił na komendę, bo oczywiście całą dokumentacje związaną z wystawieniem mandatu muszą tam przedłożyć i tam będziesz (teoretycznie) mógł otrzymać kopię nagrania... to czysta fikcja, bo oczywiście nawet jeśli by mięli miejsce na nośniku, to mało prawdopodobne, że przy jakimkolwiek uchybieniu z ich strony (a pewnie nawet i bez) po zarejestrowaniu prośby o udostępnienie kopii nie okazało się, że akurat na Twoje wykroczenie zabrakło miejsca i musieli wykasować, żeby nagrać następne...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
przy jakimkolwiek uchybieniu z ich strony (a pewnie nawet i bez) po zarejestrowaniu prośby o udostępnienie kopii nie okazało się, że akurat na Twoje wykroczenie zabrakło miejsca i musieli wykasować, żeby nagrać następne...
czy w tym przypadku można wycofać mandat? bo nie ma dowodu przecież...
[ Dodano: Czw Mar 04, 2010 12:09 ]
mogło mi się wydawać oglądając nagranie, że ten samochód (mój) to nie mój samochód bo inny numer rejestracyjny a ja byłem zastraszony i nie potrafiłem wtedy odróżnić że to mój
Jak podpisales to nie wycofasz, bo skoro przyjales to oznacza, ze sie zgodziles.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum