Gdy sprowadziłem rowerka z Niemiec. Ale był jakiś słaby nie było słychać turbiny. Rozkręciłem dolot i wylot od turbiny poruszałem turbiną i wyczyściłem kolektor ssący złożyłem wszystko i turbinka zadziałała. Jazda próbna od razu była różnica nie nadążałem biegów zmieniać myślałem że gdzieś przywalę i po pół roku wrócił do takiej mocy co przed załączeniem turbiny ale nadal słychać. Czym to jest spowodowane albo co go morze mulić??? Proszę o pomysły lub skierowanie na podobny post
_________________ Łukasz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 12, 2010 18:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tej metody się nie podejmuje bo jej za bardzo nie kumam chodzi o te przerwy jakie to mają być przerwy krótka 1s. średnia 2s bo nie wiem
[ Dodano: Pią Mar 12, 2010 19:45 ]
a jeśli chodzi w grę tylko to błyskanie to wolałbym go podpiąć pod kompa pytanie czy idzie i ewentualnie jakie są koszty bo się nie orientuję
tej metody się nie podejmuje bo jej za bardzo nie kumam chodzi o te przerwy jakie to mają być przerwy krótka 1s. średnia 2s bo nie wiem
[ Dodano: Pią Mar 12, 2010 19:45 ]
a jeśli chodzi w grę tylko to błyskanie to wolałbym go podpiąć pod kompa pytanie czy idzie i ewentualnie jakie są koszty bo się nie orientuję
Spróbuj a na pewno dasz rade
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum