Wysłany: Pon Mar 15, 2010 19:10 Kangurek Matematyczny
Szukam zadań, jakie pojawiały się na Kangurku Matematycznym w poprzednich latach. Przewertowałam google w te i z powrotem, ale zadań dla klas I - II podstawówki jakoś nie mogę znaleźć. Ma ktoś może, bo muszę moje dziecię pognębić
_________________ Pozdrawiam Monika
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 19:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przez trzy lata chodziłam do klasy Mensy Polskiej i brałam udział regularnie w Kangurkach i w Alfikach matematycznych, mogłabym się dokopać do zadań z dawnych lat pod warunkiem że nie zostały one wyrzucone przez moją mamę i nie jest to na tyle pilne że może poczekać do końca tygodnia.
[ Dodano: Pon Mar 15, 2010 22:51 ]
aha dodam że z mensą miałam co czynienia w podstawówce w klasach 4-6 ale zaczynałam w konkursach tego typu od 3 klasy podstawówki, powinnam mieć jakieś materiały tego typu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
emilanka i Papaa2 może uśmiechnę się do Was o te materiały w przyszłym roku. Kangurek już w czwartek i jest to poziom 2 klasy podstawowej. Tak więc trochę późno już jest. Ale raczej luźno do tego podeszliśmy, bardziej na zasadzie rozeznania czy Młody ma pociąg do matmy. Jeśli chodzi o wyższe poziomy, to coś tam udało mi się znaleźć. Problem jest właśnie z Kangurkiem. Thef faktycznie trochę pomógł. Więc dziękuję za zainteresowanie i nie zawracam więcej głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum