Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 78 Skąd: blisko Niepołomic
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 23:12 [R45] prośba o ocenę
Witam wszystkich!!
Od jakiegoś czasu "rozglądam się" za Roverkiem 45, najlepiej hatchback i benzyna, ale nie wykluczam innych "konfiguracji". Zamierzam wydać ok. 12 tys.
Zaznaczam, że na samochodach znam się średnio...
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 22:25
Witam ponownie
sruba77 i magneto - dzięki za opinie, benzyniaka miałem jechać oglądać, ale widzę że szkoda fatygi... Jeszcze może trochę poczekam - wiosna idzie i może się coś pojawi ciekawego - jednak wolę benzynę.
Mam za to inne pytanie - czy w okolicach 12 tys. można kupić "rozsądnego" R 45?
Na wszystko łącznie z rejestracją, ubezpieczeniem i naprawami/wymianami wykonanymi po kupnie pojazdu?
R45 benzynka z przodu jest fatalnie poskładany, a ta dziura po radio świadczy o tym, że handlarz chce mieć jak największy zysk jak najmniejszym kosztem.
Diesel oczywiście do obejrzenia. Wygląda OK i jest świetnie wyposażony.
Po kupnie zaopatrz się w kołpaki i przeklej lepkę klubową na drugą stronę klapy
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Wysłany: Pią Mar 19, 2010 10:45
piter34 napisał/a:
Na wszystko łącznie z rejestracją, ubezpieczeniem i naprawami/wymianami wykonanymi po kupnie pojazdu?
No nie, aż taki "oszczędny" to ja nie jestem, 12-13tys. na zakup auta, liczę się też z wymianą rozrządu/płynów itp. oraz jakieś drobne naprawy eksploatacyjne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum