Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 15:30
a tą blokadę o której mowa w piśmie to miałeś w ogóle założoną czy właśnie dziwi cię sprawa wyjaśnienia omawianej blokady, której nie miałeś w ogóle?
bo nie wiem co cię dziwi w tym piśmie - za mało danych podałeś ze swojej strony
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Prawdopodobnie gdzieś stanąłeś i utrudniałeś ruch komunikacji miejskiej, dlatego takie pisemko wydali.
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 30, 2010 15:37
Na pewno .
Żadnej blokady nie mam ani nic takiego .
Pojazd jest w trakcie przerejestrowywania .
Jakie dane dodatkowe mam podać jak sam nie wiem o co chodzi ?
Tu nie chodzi o blokadę fizyczną .
Takie pismo, że nic z niego nie wynika. Skoro pojazd jest w trakcie rejestracji to może chodzić o jakąś formalność. Nie był obciążony zastawem i nie toczyło się żadne postępowanie które by go dotyczyło ? Może był po drodze właściciel który miał samą umowę a nie rejestrował go oficjalnie na siebie i teraz jest mętlik w papierach. Nie ma się co martwić na zapas. Może chodzić o jakiś drobiazg który uniemożliwia dokończenie rejestracji bo z google wynika że Pani która to podpisała pracuje w Oddziale Starostwa Czechowice-Dziedzice Rejestracja Pojazdów.
jutro dopiero jade się dowiedzieć ale chce spać spokojnie
to spij spokojnie i jutro sie wyjasni bowiem z tresci piosma nie wiadomo o jaka,czy z jakiego tytulu blokade chodzi. Kojarzy mi sie z zalozeniem blokady na kolo, ale w tym przypadku nie o to chodzi. Dziwna tresc pisma jezeli chodzi u uzyty w nim termin "blokada".
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
soviet100 [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 31, 2010 11:31
Kij wie o co im chodzi jutro Wam napiszę co mieli na myśli .
[ Dodano: Sro Mar 31, 2010 12:31 ]
EDIT :
Blokada chodzi o komornika (nie mojego tylko poprzedniego właściciela )
EDIT :
Pan komornik zapomniał wysłać piswa do WK i dlatego takie jaja bo postępowanie zostało umorzone .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum