Co do wyposażenia to kompa raczej nie ma (brak przyciskaska na lewej manetce). Reszty stwierdzić nie można (brak fotek deski). Elektryczna reg foteli jest. Cena nie powala. Brak foto silnika . Nad kierunkiem od strony kierowcy przód, albo rysa albo refleks lub odbicie. Srebrny ładny na moje oko ok , ale lakiernikiem nie jestem. Może ktoś inny coś wychwyci.
Tablice zjazdowe typowe dla podberlińskich lub Berlińskich szrotów... Do tego były ważne od 18 marca ( data 23.03 mówi kiedy kończy się ważność tablic, a wykupuje sie je na 5 dni), ogłoszenie trwa zapewne juz 9 dni... Więc brakuje mi tutaj jakis 5,6 dni. Pewnie tyle wystarczy żeby wymalowac pare elementow
Przedni zderzak lekko przytarty,brak czujników parkowania(w R75 są bardzo przydatne),wg mnie nie ma CD(na zdjęciu widać najsłabszą wersję nagłośnienia:Philips Harmony 4x7W), brak zdjęć deski aby stwierdzić czy ma np. kontrolę trakcji.Jeżeli jest faktycznie po wszystkich opłatach, to całkowity koszt rejestracji będzie wynosił 245 złotych.Ogólnie bardzo zadbany (przynajmiej na tych zdjęciach tak wygląda)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum