ja mialem pomysl zeby na srebrej plytce (czy to alu czy nierdzewka) wygrawerowac znaczek Rovra i miec cala atrape w srebrze/chromie/ chromo podobnej materii
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no wlasnie o samym emblemacie mowie zastanawialem nad tym nawet powaznie ale wyobraznia nie mogla pogodzic sie ze tam bylo by srebrno a badz co badz znaczek Rover'a na atrapie rzuca sie w oczy
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
Polak potrafi.......
To też nie stanowiło by problemu
Baaa... Sąsiedzi w zimie by jeszcze kable rozruchowe do niego podłączali!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja na mazurach latem odkrylem wiszacy przedni znaczek, podkleilem osmiorniczka (tylko to akurat mialem w bagazniku) i trzyma jak zly. Boczny emblemat mi tak wydlubali, ze nie mam pytan.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Boczny emblemat mi tak wydlubali, ze nie mam pytan.
Chyba mam gdzieś taki, który kupiłem, a w końcu nie przykleiłem, więc jak go znajdę, to dostaniesz w komplecie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dzieki macieju, ale na szczescie mialem dwa w zapasie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Dziś mi taki pomysł przyszedł do głowy
Zamiast dawanie siatexu zostawię żeberka ale pomaluje je na biało, a ze chrom mi odpada to pomaluje grilla na kolor nadwozia
A brak znaczka załatwię tak dziś literkę juz kupiłem
Oh jaki śliczny mój jeszcze był przy zakupie
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Mi kiedyś na jednym z osiedli w Bielsku-Białej upi*rdolili, bo inaczej wyrazić się tego nie da, przedni znaczek, było widać, że podważyli śrubokrętem, bo porysowali grill..
A raz pod Tesco, na krakowskim Prokocimiu odmówiłem żulowi kilku drobnych i poszedłem do sklepu, po powrocie nie było ani żula ani bocznego znaczka..
edit: co do samego rozwiązania Remi55 to moim zdaniem nie wygląda to źle;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum