olek997, oj widzę szalejesz na całego ,ale jak już robisz DEBADGING to zostaw na tylnej klapie logo bo jakoś tak dziko,fajnie że starasz się upiększyć swojego RH600 i jest naprawdę ładny widać masz pasję,ale pamiętaj by nie przesadzić ja tam wolę nie robić DEBADGING'u podoba mi się jak jest a przy odsprzedaży nie będę musiał znowu ich przyklejać i nikt nie będzie mi wmawiał że może bity czy jak itd na lampy to folia bo zawsze można zerwać itd. wiesz mam taki sentyment Rover'ów już dawno nie produkują i jest ich coraz mniej więc tak ważne jest ich utrzymanie w bdb stanie i w oryginale ,kto wie może kiedyś za 20lat będzie jeszcze coś wart
zuber84cool, może masz rację w sumie 1 auta ponoć się nie sprzedaje;P wiesz 600 ma już troszke lat i naprawde trzeba troszke starań włożyć żeby wizualnie pięknie i z charakterkiem się prezentował:)
[ Dodano: Wto Kwi 27, 2010 23:31 ] zuber84cool, odnośnie debadgingu to jeśli miałbym napis rover i 600 lub 620SDI w super stanie jak nówka to może i bym nie zdjął... no ale jednak widać już było na nich że troche czasu już mają pozatym jestem młody i mam lekką manie na temat przeróbek wozu, ale tak bardoz kocham swojego roverka że zanim coś zrobi w nim to sie o opinie zapytam, albo u kogoś podpatrze żeby jak najmniej błędów zrobić:)
[ Dodano: Wto Kwi 27, 2010 23:32 ] zuber84cool, pomyśl na ile wycenium moje indywiduum:P
Moje pierwsze auto poszło po roku a włożyłem w nie kupę kasy było minęło,a Roverek wiernie służy i jakoś tego nie widzę aby się go pozbywać,kto wie może faktycznie zostanie do końca...
zuber84cool, ja wiem że swoim kilka lat jeszcze pośmigam, ale następonej fory to juz roverka nie kupie.... bo to nie honda:( bu;( a tuning musi być, ale taki właśnie fajny;) taka delicja heheh. widziałeś fotki bez loga? juz zrobilem debading i napisów sie pozbyłem. został zamek i logo hmmm... zobaczasz jak wygląda na tych fociszach od maysona kotre w photshopie zrobil. jeszcz przyciemnione szybki , ładna koncówka wydechu i będę w niebowzięty;) co o tmym myślisz? obejrzyj sobie rovekra mojeog na autocentrum:) link poniżej
masz pasję chłopie i ja to rozumiem i doceniam,pamiętam jak właśnie było z moim pierwszym autem,odpicować i doprowadzić do idealnego stanu ale i tak się sprzedało a w RH600 jak zobaczyłem to się zakochałem normalnie a co dziwne dopóki go nie zobaczyłem to przy zakupie nawet nie brałem pod uwagę
[ Dodano: Wto Kwi 27, 2010 23:40 ]
olek997 napisał/a:
co o tmym myślisz? obejrzyj sobie rovekra mojeog na autocentrum:)
dzięki:)) przynajmniej człowiek wie że ktoś docenia robote;P jak sie dua tzn nic mi na polibudize nie wyskoczy (w prayc juz wolne załatwione) to będę na zlocie, będziesz może? to z chęcią obejrze Twojego Roverka, pozatym może jak zobaczysz na żywo to sam zaczniesz tuning;P hihih:)
zuber84cool, no rozumiem:( szkoda:( no dobrej nocy kolego;)
[ Dodano: Wto Kwi 27, 2010 23:58 ]
p.s. trzeba być wiecznie młodym! choć w dzisiejszym świecie to ściema... odbiegając od tematu powiem że pracuje juz troche i jako młody gość miałem wsumie jakies idee, a z biegiem czasu i nabywaniem doświadczenia te idee znikają smutne to!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum