Oba ogłoszenia po numerze wygladają na dość stare ale nie wiem ile już wiszą.
Pacjent nr 1 - nie napisane bezwypadek i w sumie słusznie bo drzwi pasażera napewno grzebane , pacjent nr 2 - ta sama historia z drzwiami kierowcy - inny odcień. Do tego pewnie cena + opłaty no i pewnie handarz Ci podsunie umowę na helmuta.
pzdr.
Pierwszy odrazu był odrzucił - to komis a zdjęcia jak z 2 Wojny aparatem z okopów. Mają dobre aparaty, jeżeli zdjęcia niskiej jakości to coś ukrywają. Druga sprawa to "FULL" to nie jest. Trzecia sprawa - dziwne odcienie z prawego przodu no i brak zdjęć komory silnika. Do mnie to auto nie przemawia.
Dwa następne - myślę że można oglądać, nie ma się czego jakoś specjalnie doczepić.
1.
Brudna skóra...mnie to odrzuca w aucie do sprzedaży.
Nie napisane ile ma przebiegu ale sądząc po obszytej kierownicy od 150tys. w górę.
Ja na drzwiach kierowcy nic nie widzę ale za to nie dobrali odcieniu na drzwiach pasażera i chyba przednim błotniku.
2.
Bardzo ładny. Trochę biedny ale chyba warty uwagi patrząc na to co ściągają ostatnio.
Nie ma podgrzewanej przedniej szyby (nigdy nie było) i komputera.
Ma hak co dla niektórych jest wadą a mi często się przydaje np. do przyczepki ze stacji Statoil
3.
Tak samo jak kandydat nr.2 nie grzeszy wyposażeniem (nawet słabsze) ale równie łądny. Bardzo podoba mi się ten kolor. Ma hak co dla niektórych jest wadą a mi często się przydaje np. do przyczepki ze stacji Statoil Hak-jak wyżej.
Koła wyglądają mi na 15 a nie 16". Na pewno też nie ma albo rolety albo ASR'u bo na konsoli tylko 1 przycisk. Kierownica powinna być szara a nie beżowa: albo się wytarła i ktoś chciał mieć ładną albo było bum. W 10 letnim aucie to nic dziwnego, trzeba tylko sprawdzić jak mocne było to BUM. Szkoda że fotki takie małe i tylko jedna słaba fota środka bo auto zapowiada się obiecująco.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum