Szczerze nie wiem jak to wygląda w RF ale jeśli seryjnie kolumna z amortyzatorem tworzyłaby jedną całość to raczej koni nie sprzedawał by samych wkładów bo do aut w których jest cała kolumna w katalogu koni są właśnie tylko całe kolumny...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Szczerze nie wiem jak to wygląda w RF ale jeśli seryjnie kolumna z amortyzatorem tworzyłaby jedną całość to raczej koni nie sprzedawał by samych wkładów bo do aut w których jest cała kolumna w katalogu koni są właśnie tylko całe kolumny...
Koni do serii 200 ma tylko wkłady na przód wiem bo mam takie u siebie i sprawa jest generalnie bardzo łatwa pod warunkiem ze stara kolumna jest prosta.
Wracając do tematu chciałbym wiedzieć czy sprężyny od r200 będą pasowały do r400? Mam do sprzedania sprężyny AP a nie HP do R200 -40 mm a znajomy ma R400 i nie wiemy czy będą pasowały?
Caly czas mnie nurtuje jedna rzecz.
Czy ZR i R200 Silverstone mają takie samo zawieszenie?
Nie, 200 zapewnia szalone wręcz poczucie komfortu w porównaniu z zawiasem ZR. Zawias ZR jest dość efektywny w szybkich zakrętach, ale wolałbym ciut bardziej miękko (albo nawet podobnie) ale 2cm niżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum