witam! tak z ciekawości .... ile kosztowała ta przyjemność w Kreatorze ? Sam sie zastanawiam czy czegoś nie zrobić .... a co sądzicie na temat boxów?
http://moto.allegro.pl/it...t_25_45_75.html
126 KM
261 NM, ale tuner mówił, że gdyby hamować na 5-biegu na stacjonarnej hamowni (było hamowane na dynomecie - przenośnej) to byłoby więcej momentu.
Jeszcze wywalę kata, egr, wyczyszczę kolektor i wstawię mbc. Wtedy znów do niego jadę i jeszcze się popatrzy
Turbo dmucha około 1,15 bara (było 1,0 bara).
Idzie jak burza koledzy.
Jak ktoś z okolic Białego by chciał to polecam gorąco kolege Zaprzal'a z Tykocina. www.turbodiesel.pl
PS. A mój serię trzymał aż nad to - 103 KM. Pierwszy wynik wyniósł 71 KM
Wyczyściliśmy przepływkę i od razu pomogło.
Jak zrobię to wszystko o czym wspomniałem wyżej to pojadę do Zaprzala znów i wtedy zmierzę też 0-100 km/h na tym Dynomecie To da najbardziej miarodajny wynik. Ale podejrzewam, że może być nawet poniżej 9 sekund teraz. Idzie jak burza
Mapami dałoby radę jeszcze trochę koników dodać, ale bez sensu, bo kopciłby. Teraz przy 4k rpm potrafi bąka czarnego puścić. Ale do 130 KM dociągnie pewnie jak zrobie to wszystko
EDIT: Ważyłem też samochód Wygłuszony, skrzynia basowa w bagażniku i mnóstwo pierdół typu progi, dokładka przedniego zderzaka, hak, gaśnice, linki itp itd... sprawiło, że samochód zamiast ważyć 1130 kg waży 1220 kg
[ Dodano: Czw Maj 27, 2010 15:33 ]
Jaką rurkę kupić zamiast kata? 60mm czy 62,5mm? Spotkałem się z oboma wymiarami...
moze ktos zna dobrego magika z hamownia co chipnie iTD w dobej cenie??
rejon wielkopolska
Konin-Poznan
moze tez byc Bydgoszcz
łodz raczej daleko i jakos w tamtych stornach nie bywam wcale
moze byc jeszcze kalisz, gniezno, lub gdzies na trasach tych miast lub obrembie
moze ktos pomoze??
wlasnie do nich napisalem. mam blisko a i tak mialem jechac do jarocina na komputer
a ta poza tematem gdzie maja jeszcze test booka do roverkow bo konin slupca nic nie moge znalezc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum