wyślij mu te oświadczenie co wcześniej Ci trochę zmieniłem oficjalnym listem poleconym. Tylko tam dopisz ze czekasz na kontakt do 7 dni a potem już Policja. Jeżeli facet nie odpowie w żaden sposób w ciągu ok 7 dni to zgłaszaj na policję. Jak zostanie wezwany u siebie na komendą w celu złożenia zeznań to może wreszcie zmieknie.
_________________ Jak pomógł to pomógł
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 06:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 18:57
dzieki wam za pomoc, sprawe zgłosze do e sadu podobno w kilka dni rozwiazuja a moja na moja korzysc na 80% powinni, tak mi znajomy prawnik podpowiedzial dzisiaj udalo mi sie namierzyc. Masz racje wejde na droge policja sad bo inaczej niema sensu.
hvil, tylko pamietaj, ze jak pojdziesz na policje i policjant spyta Cie na ile zostales wykiwany to powiedz ze na 280zl.
Jednakze patrzac przeszlosciowo boje sie, ze umorza z braku dowodow, bo czesto tak umarzaja jak im sie nie chce zajmowac duperelami.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 00:04
ale w e-sadzie powodztwo cywilne podobno jest do wygrania za to.
[ Dodano: Sob Maj 22, 2010 01:04 ]
jak uwazacie??:-)
Jeżeli tak jak wcześniej pisałem, masz wszystkie maile, potwierdzenia przelewów itp to masz wszystko czarno na białym i powinieneś to wygrać bez żadnego ale. Tyle tylko chyba ze musisz zapłacić ok 300 zł za wszczęcie sprawy w sądzie. Ale potem piszesz w powództwie że chcesz te koszty które poniosłes + koszta sądowe no i jakieś zadość uczynienie rozsądne sobie zażycz powinno byc ok
Wszystko jak pisze Cr0c0p, ale chyba kosztuje 200zl
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Cr0c0p, allegro nic nie pomoglo, czekam na odbior z poczty potwierdzenia ze dostal kolejny list polecony napisany pod katem sprawy sadowej, a ze pracuje w rejonowce to mi podpowiedzieli ze szybciej slozyc sprawe u nas w sadzie niz przez E sad. wiec na dniach pojdzie pozew cywilny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum