Wyobraź sobie, Maciej, że jako trzeci zastanawiał się jeszcze Piciu
Już usłyszałem od walkie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 10:24
maciej napisał/a:
Przemek_Docent napisał/a:
Wyobraź sobie, Maciej, że jako trzeci zastanawiał się jeszcze Piciu
Już usłyszałem od walkie.
Hehehe mnie hamowało to, że musiałbym się przekonać do diesla I choć to nowoczesny i bardzo fajnie diesel, to jednak coś wciąż mnie pcha w stronę benzyny. I to MOCNEJ benzyny... SportWagon bardzo praktyczny, wózek wsadzisz, zakupy... do Gtv wchodzą zaledwie zakupy i to ładowane luzem lub w małych paczkach
Pozdro! I niech Brt-owi bella dobrze służy!
Piciu
Bell'a jest spoko
Prowadzi się b. dobrze. Ładnie się zbiera i całkiem przyzwoicie hamuje
Autor wlewu płynu do spryskiwaczy miał chyba 6 lat, dlatego zaprojektował wlew pod swoje paluszki
No i gratulacje dla piter34, że przez okres użytkowania tego auta, tak dbał o nie.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
O! MaReK posmakował Makarona Może też złapie wirusa Alfa... To zaraźliwe
Alfy są śliczne... zawsze to mówiłem. Póki co zostaje jednak wierny marce jedynej słusznej, a jeśli będę miał zmieniać powóz i będzie mnie na to stać, to zakupie jakiegoś Landka.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
W 156 po lifcie, w Gtv po lifcie i innych Bellach z duzym scudetto nie da się na środku
W ogóle już kilka lat temu postulowałem o zniesienie obowiązku zakładania przednich tablic na Alfy - bardzo szpecą pas przedni
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
dziękuję raz jeszcze wszystkim .... nie chcę zapeszać, ale oby się tak dalej sprawowała jak do tej pory, bo jak narazie po ponad 17 kkm jestem bardzo zadowolony i mam nadzieje, że tak pozostanie
No cóż, Bartek... To jest właśnie ta przysłowiowa awaryjność Alf
Zajeżdżone samochody psują się niezależnie od marki. Zadbane - nie
I to jest cała prawda
Pozdrówki i oby tak dalej! Niech Ci się kółka dobrze kręcą!
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum