Tempomat uniwersalny swego czasu pojawiał sie na allegro w cenie około 500-700zł.
Co do kontrolek to warto pomyśleć jeszcze nad kontrolką niskiej ilości płynu chłodniczego oraz kontroli zużytych klocków hamulcowych.
Idąc tym tropem można zamontować schładzany schowek razem z kontrolką idealnej temperatury osiągniętej przez "napoje"
Dałby radę jeszcze czujnik zużycia opon. Do Roverków może nie za bardzo ale może ktoś z BMW albo Golfa się skusi. Nie ma jak na bieżąco wiedzieć ile jeszcze kapcia zostało do spalenia
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Ale takie kontrolki co ja podałem (łącznie z kontrolą niskiego poziomu płynu do spryskiwacza) posiadają niemieckie auta starsze nawet o 10lat od waszych roverków, więc to żadna nowość.
No to zdecydujcie się czy chcecie montować czy nie ? Temat miał na celu podanie możliwych kontrolek, no to podałem takie jakie s dostępne w niemieckich pojazdach i wg mnie nie są one zbędne.
Kontrolki mają się zaświecać tylko w momencie gdy coś złego dzieje się z pojazdem, więc żadna nie powinna się świecić gdy wszystko z pojazdem będzie w porządku.
A zakladal ktos z was kiedys wskaznik chwilowego spalania?? czytalem o takich uniwersalnych komputerkach pokladowych ale ja chcialbym tylko ta jedna funkcje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum